Neix «Paraula de Santa Coloma» per recollir l’activitat literària de la ciutat

23/09/13. Arriba a la ciutat la iniciativa «Paraula de Santa Coloma», un projecte impulsat per les associacions Acolite, Red927, Paralelo Sur, Lauta Teatre i Caravansari que pretén recollir l’activitat literària colomenca.

23/09/13. L’activitat literària de Santa Coloma es canalitzarà aquesta tardor a través de la iniciativa “Paraula de Santa Coloma”. Es tracta d’un projecte que neix amb la voluntat de concentrar sota un mateix paraigües els tallers, presentacions i altres espectacles teatrals que tenen en la literatura l’eix conductor. La iniciativa està impulsada per les associacions Acolite, Red927, Paralelo Sur, Lauta Teatre i Caravansari.

“Paraula de Santa Coloma” va arrencar la setmana passada amb la segona edició del Santako Poetry Slam, però tindrà el seu punt àlgid aquesta, amb diversos actes literaris. Els dies 27 (Biblioteca Singuerlín, 19.00 h) i 28 (Can Sisteré, 11.30 h) se celebraran unes jornades de poesia en llengües peninsulars que aplegaran personalitats del renom com Manuel Rivas, Kirmen Uribe, Carles Miralles, Eduardo Moga i María do Rosario Pedreira. Més endavant, es presentarà l’itinerari literari de Josep M. de Sagarra (dia 28, 18.00, Museu); es parlarà de la literatura a les ciutats metropolitanes, i hi haurà una trobada amb l’autor de Victus, Albert Sánchez Piñol, entre altres novetats. El programa es completa amb tallers, presentacions de llibres i espectacles teatrals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure