Marfil conserva la fam (3-4)

19/04/2014 – Dos gols d’Eric Martel en el tram final del partit li dónen el triomf al conjunt colomenc a la pista del Peñíscola.

Marfil Santa Coloma no ha estat el convidat idoni per completar l’homenatge dedicat al capità Diego Blanco. L’ala egarenc, de 38 anys, es retirarà a final d’aquesta temporada i avui jugava el seu darrer partit vestint la samarreta del Peñíscola al Pavelló Municipal de Benicarló.

Xavi Passarrius ha donat entrada a Isaac en porteria, que ha debutat en lliga i ha permès a Dídac un descans merescut. Tot just començar el duel, Adolfo ha vist com Iván Reverter evitava avortava dues situacions de gol ben trobades pel pivot colomenc.

Qui no ha perdonat ha estat Carlos Anós, que ha avançat al Peñíscola abans del minut 10 de joc (8’). Durant el segon tram de la primera meitat s’han vist els moments més difícils per part visitant, ja que tan sols la manca de punteria dels castellonencs ha impedit que el marcador experimentés més canvis.

Per sort, Sepe ha aparegut per empatar el duel abans del descans, amb el Peñíscola jugant amb més precaució a casa de les cinc faltes acumulades (17’). Gairebé sobre la botzina, però, Charly Maza ha anotat el 2 a 1 amb el qual s’ha arribat a l’equador del xoc (20’).

A més, Rafa López queia lesionat queixant-se de l’esquena i Marfil es quedava sense un dels seus jugadors més determinants. Tot i el pas endavant dels colomencs, sobretot de la mà de Sepe, la pilota no volia entrar.

La situació s’acabaria de complicar quan Gonzalo marcava el 3 a 1 en la sortida d’un córner (27’). Restaven 13 minuts, i Marfil havia de marcar fins a tres gols si volia els tres punts.

Com ja ha vingut demostrant l’equip de Xavi Passarius durant tota la temporada, en ganes de competir Marfil té pocs rivals en aquesta LNFS. Adolfo, anotant el seu dissetè gol a la lliga, situava el 3 a 2 a deu per la conclusió i li posava emoció al duel.

Mentre Isaac i Iván es lluïen en totes dues porteries, Peñíscola veia com Carlos Anós era expulsat amb doble groga. Després d’un temps mort de Xavi Passarrius i a dos minuts per la conclusió, els colomencs trobaven el premi de l’empat jugant amb atac de cinc.

Martel, salvador en el dia d’avui, feia el 3 a 3 quan només quedava un minut pel final. Quan tot semblava que s’acabaria en taules, Eric Martel deixava sense paraules a tota la banqueta del Peñíscola anotant el 3 a 4 quan només restaven quatre segons per la conclusió.

Marfil Santa Coloma tornava a aconseguir una gesta, sumant el vuitè triomf de la temporada a domicili. El conjunt colomenc segueix quart i ja té 50 punts i espera rival pel play-off.

Els resultats d’aquesta jornada descarten a Burela i a Santiago per ocupar el cinquè lloc. Ara Magna Navarra és cinquè (41 punts), seguit per Ríos (39) i Montesinos Jumilla (38). Els verds depenen d’ells mateixos i han de rebre a Peñíscola la setmana vinent.