Paco Hernández: “Tot depèn de si l’Ajuntament ens ajuda”

17/04/2014 – El president de la UDA Gramenet exposa quina és la situació real del club i reconeix que encara no sap on jugarà la Grama l’any vinent.

Tot i els problemes econòmics i esportius que pateix l’entitat, la Gramenet sortirà a competir la temporada vinent. Si no pot jugar a Can Peixauet, els blaus buscaran un nou destí, però la prioritat és quedar-se a Santa Coloma.

“Tot és una incògnita encara. Estem esperant que l’Ajuntament ens digui alguna cosa sobre si tindrem horaris o no. A la premsa surten molts possibles destins nous, però jo no he dit res encara”, assegura el president de la Gramenet.

Paco Hernández afirma que la prioritat del club “és trobar un patrocinador” i declara que la Grama “estarà en competició l’any vinent”. “Tenim alguna via possible de patrocini, però res definitiu”, segueix Hernández.

El màxim mandatari del club colomenc no entén com les xifres de deute de la Gramenet es poden inflar tant, segons el seu parer. “La Gramenet li deu 1.5 milions d’euros a Hisenda i 500.000 a la Seguretat Social. Cada cop que parlo amb un periodista em diu xifres més altes que no són certes”, afirma Paco Hernández.

Segons ha revelat el president de la Grama, durant el mes de maig es convocarà una assemblea de socis per exposar el pla d’acció de la junta per mirar de salvar el club. “Vull explicar-ho tot als socis. Ja tenia pensat fer una assemblea abans del final de la temporada”, advertia Hernández.

A grans trets, “tot depèn de si l’Ajuntament està disposat a ajudar-nos. Si ens donen horaris seguirem a Can Peixauet. La idea és competir amb l’equip de Primera Catalana, el filial i el femení. Si tenim més horaris, tenim algunes vies per tornar a tenir futbol base”, declara Paco Hernández.

Sobre els suposats 24.000 euros que l’Institut Municipal d’Esports li reclama a l’entitat per utilitzar les instal·lacions de Can Peixauet, el president de la Gramenet assegura que no li consta. “No m’han reclamat res. Abans la Grama no pagava. No entenc per què ho hauria de fer ara”, sentenciava.

Per últim, Paco Hernández s’ha pronunciat sobre la continuïtat de l’actual cos tècnic, encapçalat per Toni Díaz, pel projecte de l’any vinent a Primera Catalana.

“Dimarts vinent em reuniré amb ells i veurem què passa. Estic content amb la feina que han fet, perquè quasi cada setmana ens marxaven jugadors a altres equips que els hi podien pagar”, afirma Paco Hernández.

La Gramenet ha emès un comunicat oficial reclamant a l’Ajuntament que compleixi la seva promesa de trobar un nou local per instal·lar la seu social del club. En el comunicat la junta directiva afirma que sortir de Santa Coloma és una possibilitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure