L’Esperit Sant estrena nou espai de consultes externes i un renovat Servei de Ginecologia

Després de setmanes d’intens treball, s’han completat amb èxit les obres a la planta 1 de l’hospital, que permetran ampliar l’espai destinat a consultes externes de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant.

Aquesta mateixa setmana els especialistes de neurologia, d’endocrinologia i l’equip de dietistes, es traslladaran a les noves consultes de la Planta 1, a les quals s’hi accedirà des de la nova sala d’espera 17.

La finalització d’aquest projecte també permet la integració dels espais del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, oferint una atenció més coordinada i eficient tant per als professionals com per als pacients.

A banda de les obres d’ampliació, s’ha aprofitat per millorar i condicionar els espais en què s’atenen les urgències ginecològiques. Aquesta millora busca proporcionar un entorn més còmode i acollidor tant per als professionals i com per als pacients, afavorint una experiència més positiva. Concretament s’han elevat els sostres, s’ha canviat el terra, s’han revestit algunes parets de fusta, s’ha renovat la il·luminació, s’ha fet un nou lavabo i s’ha actualitzat tot el mobiliari.

Amb aquestes obres concloses, l’hospital es prepara per a una nova etapa emmarcada en el nou Pla estratègic, Horitzó 2027, en què es desenvoluparà un Pla d’Infraestructures per donar resposta a les necessitats d’actualització i renovació de diferents serveis i àrees de l’hospital.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure