L’AECC-Catalunya contra el Càncer busca voluntaris per a la Fundació Hospital Esperit Sant

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona comença la captació de voluntariat per incrementar el servei a la Fundació Hospital Esperit Sant, de Santa Coloma de Gramenet.
Un servei amb el qual es busca millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies durant la seva estança hospitalària.

Totes aquelles persones amb ganes d’ajudar i amb una disposició de tres hores setmanals al matí, de dilluns a divendres, poden posar-se en contacte amb la coordinadora de l’Equip Voluntariat Hospitalari, Mireia Anglès. Aquestes rebran una formació prèvia i coneixeran de fons el paper de l’AECC.

Què significa ser voluntari als hospitals?
Els voluntaris són essencials i tenen un paper molt important en l’entorn hospitalari. Acompanyen i donen suport emocional al pacient i a la família, tant a l’Hospital de Dia com a les plantes d’hospitalització. També ajuden i són el relleu del cuidador principal, detecten les necessitats del pacient i la família, acompanyen a les gestions dins l’hospital, informen sobre els serveis de l’associació i desenvolupen les activitats d’animació i entreteniment.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure