La XVI Cursa per la Vida espera una participació de 5.000 persones

Avui, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, la coordinadora comarcal de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Sílvia Pérez, i la presidenta de la Junta Local de l’AECC de la ciutat, Maria Palma, han presentat el contingut i les novetats de la XVI ‘Cursa i Caminada per la vida’ a la sala de plens de l’Ajuntament.

L’alcaldessa ha començat l’acte agraint la implicació i participació de tothom en l’organització de l’esdeveniment. “Hem passat de participar-hi 770 persones al 2004 a ser 4.000 el passat 2018”, ha exposat Núria Parlon. La mateixa alcaldessa ha anunciat les novetats de la cursa, que serà el diumenge 20 d’octubre: dues sortides per diferenciar la gent que participarà corrent de la que participarà caminant i que el punt de sortida i arribada serà el mateix, Can Zam.

La presidenta de la Junta Local de l’AECC, Maria Palma, també ha agraït la implicació de l’Ajuntament i ha destacat com a bona noticia que el punt de sortida i arribada de la cursa sigui el mateix. “Tant de bo s’hagués pogut fer l’any passat, quan complíem 15 anys”.

La coordinadora comarcal de l’AECC, Sílvia Pérez, per la seva part, ha posat en relleu la bona feina de l’associació “que es basa en 3 eixos fonamentals: la prevenció i promoció de l’esport, l’atenció social i la investigació”. L’any passat, només a Barcelona, es van destinar fins a 30 milions d’euros per a la investigació d’aquest mal. A més, Pérez ha destacat la funció dels voluntaris i ha insistit en que “aquesta cursa es fa per tots els tipus de càncer, tot i que se li dóna més protagonisme al càncer de mama perquè coincideix amb el dia internacional i perquè ha augmentat un 30% des del 2012”.

A l’acte han assistit membres de diverses associacions, així com també alguns regidors i tècnics d’esport o el president de la Unió Colomenca d’Atletisme.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure