La Unión va a 100 mentre Marfil B perd força

14/01/2014 – La jornada a Segona Divisió B pels equips de futbol sala de Santa Coloma es va saldar amb un triomf, un empat i una derrota.

El líder del grup III de Segona B va encetar la segona volta igual que va acabar la primera: amb gols i efectivitat. El CFS La Unión, primer classificat amb 39 punts sumats i només una derrota en tota la lliga, es va desfer al Jacint Verdaguer del Cover Premià (7-4).

Els pupils de Juanjo Amigo es va venjar de la derrota soferta a la primera jornada de competició (5-4), encadenen ja cinc triomfs consecutius, i superen la xifra dels 100 gols marcats (106).

El Cover Premià no ho va posar fàcil, ja que després dels dos gols inicials de la Unión en dues jugades a pilota aturada (8’), els maresmencs van ser capaços d’empatar abans del descans i de posar-se per davant tot just començar la segona part gràcies a una diana de Gordillo (2-3).

La Unión no es va precipitar, va saber gestionar bé la pilota i va tornar a capgirar el marcador. El gran partit de Ganchi va permetre als colomencs entrar en els cinc darrers minuts amb un 5 a 4 favorable, i amb el Premià arriscant amb el porter jugador, la Unión va sentenciar recuperant dues pilotes i marcant a plaer (7-4).

Els golejadors colomencs no van ser els habituals, ja que Ganchi (3), Marc (2) i Amores (2) van agafar el testimoni de Pitu i Andrés. Amb aquest resultat el CFS La Unión suma 39 punts i es manté a tres del Pallejà. El pròxim cap de setmana toca visitar a l’Olympic Floresta.

Pel que fa al filial de Marfil, l’equip entrenat per Óscar Redondo va empatar a la sempre difícil pista del Manresa (6-6) i ja està a set punts de la Unión. En les últimes setmanes, el filial està patint per guanyar amb comoditat i encadena una derrota i un empat.

A Manresa, Marfil Santa Coloma es va avançar, però després de fer el més difícil va veure com els del Bages reaccionaven i clavaven un parcial de 4 a 0 (4-1). Abans del descans, els colomencs van fer el 4 a 2 que els donava l’aire necessari per seguir lluitant.

A la represa el guió del partit va tornar a canviar, i el bon joc de Marfil es va començar a traduir en gols. Amb cinc minuts per jugar, els visitants guanyaven per 4 a 6, però amb el porter jugador el Manresa va ser capaç d’empatar a falta de 13 segons pel final (6-6).

Els gols de Marfil van ser anotats per Dani Castro (2), Eric Pérez (2), Àlex i Arnau. Ara el filial segueix tercer i el proper cap de setmana rebrà al cuer, el FS Sant Cugat.

L’altre equip colomenc de la categoria, el Ràpid, va viure un duel dramàtic a Sant Cugat. Últim contra penúltim s’enfrontaven en territori vallesà, i finalment el triomf va caure del cantó local (4-2).

El Ràpid va gaudir de les millors ocasions a l’inici, però el porter Carlos Suay va respondre sempre amb bones aturades. Un contraatac portat per Oliver i culminat per Pablo García posava el 0 a 1 pels d’Alberto Adamuz, i tot seguit Pau Savé va empatar després de recollit un rebuig en un xut que ell mateix havia fet (1-1).

Després del descans l’igualada es va desfer de nou gràcies a Manu, i el Ràpid es posava amb un 1 a 2 favorable (30’). Una passada a l’espai de Pau Savé cap a Pol Calvo va suposar de nou l’empat a dos (2-2) i Richi, de penal, va situar per davant als vallesans per primer cop (3-2).

El Sant Cugat aguantaria la seva renda fins als minuts finals, i amb el Ràpid jugant de cinc, Oscar Rosell faria el definitiu 4 a 2 al 39’, resolent una recuperació amb un xut ras des de mig del camp. El Ràpid Santa Coloma acumula quatre jornades sense puntuar i és penúltim amb nou punts.

Ja per acabar, a Tercera Divisió, Barceloneta i Sagarra van protagonitzar un partit boig, amb només un gol a la primera part, i 12 a la segona. El Barceloneta va marxar al descans guanyant per 1 a 0, gràcies a una diana d’Antonio Sánchez (15’).

Ja al segon temps, es va passar de l’empat del Sagarra a un parcial local de 4 a 0 (5-2). Ibáñez va donar esperances als colomencs marcant el 5 a 3 i el 5 a 4, però les opcions visitants van quedar en res, després d’un nou 4 a 0 de parcial (9-4).

L’Aliança Mataró és el pròxim rival d’un Sagarra que s’enfonsa a la taula, sent el tercer per la cua amb deu punts.