La Unión goleja i Marfil viu un debut especial

10/12/2013 – Al grup III de Segona Divisió B, el futbol sala colomenc mana al capdavant de la classificació, ja que Unión i Marfil B són primer i segon, respectivament.

El líder de la lliga, el CFS La Unión, no va fallar en la visita del Bar Mi Casa al Jacint Verdaguer (6-0). L’equip de Juanjo Amigo va jugar després que el primer equip de Marfil es classifiqués per la Copa d’Espanya derrotant al Peñíscola (5-2) i els colomencs van seguir donant espectacle als assistents que es van quedar al pavelló.

Com és habitual, l’atac letal de la Unión va causar estralls davant d’un Bar Mi Casa que no va tenir encert a la segona part. Al descans, el marcador reflectia un contundent 5 a 0 per la Unión, i el duel semblava sentenciat.

A la segona part, el Bar Mi Casa va millorar, però no va aconseguir perforar la porteria colomenca, tot i treure el porter jugador. Els gols de la Unión van ser obra de Peluca (3), Pedro, Pitu i Amores. Els colomencs segueixen fidels a la seva mitjana d’anotació per partit, ja que van tornar a marcar sis gols. Els de Juanjo Amigo són líders amb 30 punts, a dos del Marfil B.

Precisament, el filial dirigit per Óscar Redondo també va sumar un important triomf a la pista de l’Igga Prosperitat. El duel va ser molt ajustat, ja que a la mitja part els colomencs només tenien una renda d’un gol (1-2), després de remuntar una diana inicial de la Prospe.

A la represa, els locals van empatar a dos (2-2), però la qualitat de Marfil B va decantar la balança al seu favor. L’equip es va saber sobreposar a un mal inici de partit i va capgirar la situació de la millor forma possible, amb gols de Castro (2), David i Sergio.

Cal destacar que els juvenils Eric Pérez i Sergio González van tenir minuts amb el filial. González va debutar i a més va marcar un dels gols de Marfil B. Els pupils d’Óscar Redondo van sumar un triomf de mèrit, ja que no comptaven amb un dels seus referents, Jordi Sánchez, per lesió. Marfil B és segon amb 28 punts, a dos de la Unión.

Pel que fa al Ràpid, els colomencs no van jugar el passat cap de setmana, ja que el duel corresponent a la jornada 13 de lliga es disputarà el 17 de desembre a les 21:30h a la pista de l’Escola Pia. Abans, el Ràpid jugarà la jornada 14 a casa contra el Pallejà.

En darrer lloc, la competició a Tercera Divisió es va aturar pel pont de la Constitució. El Sagarra, doncs, va descansar, i ja prepara el duel del pròxim diumenge a la pista del Pineda de Mar (12:30h).