La setena jornada dels equips colomencs de Catalana

23/10/2012 – Important victòria de la Grama a domicili a Primera. A Segona Catalana, bon empat del Singuerlín fora de casa. Finalment, l'Arrabal va perdre a Tercera.

El filial de la Gramenet va aconseguir al camp del Lloret la tercera victòria de la temporada. El conjunt colomenc va fer una gran primera part que es va veure reflectida en el marcador amb un més que positiu 0-2. Eduardo Ranchal va ser l'encarregat de fer tots dos gols. En la segona meitat el Lloret va despertar i va inquietar la porteria de la Grama B. Al minut 82 aconseguia l'1-2. Però el marcador no es va moure més i els tres punts van viatjar fins a Santa Coloma. La victòria permet al filial avançar fins a la desena posició del grup primer de Primera Catalana, amb un total de deu punts. Diumenge, a Can Peixauet, l'equip tindrà una gran oportunitat de sumar una segona victòria consecutiva, ja que s'enfronta al Ripollet, penúltim classificat de la categoria.

Al grup dos de Segona Catalana, el Singuerlín va treure un punt força positiu de la seva visita al Tiana. El partit va finalitzar amb un 2-2. Els colomencs van remuntar el 2-0 local en els últims deu minuts de partit. Primer Giráldez i després González van ser els responsables de l'empat del Singuerlín. L'equip es col·loca en dotzena plaça del grup, només un punt per sobre de les places de descens a Tercera Catalana. Diumenge tocarà rebre la visita del líder, el Carmelo.

L'única derrota colomenca del cap de setmana va arribar al grup onze de Tercera Catalana. L'Arrabal es va veure clarament superat a casa pel Pastrana, quart del grup. Els colomencs van perdre per un ampli i contundent 0-3. En el primer quart d'hora els visitants van fer dos gols que van deixar l'Arrabal tocat pel que restava de matx. L'equip és setzè amb sis punts, i segueix en zona de descens. El barceloní Esquerra de l'Eixample serà el rival de diumenge.