La Policia Local desplega el Pla de Seguretat de Nadal en coordinació amb els Mossos

El Pla de Seguretat de Nadal 2018-2019 s’ha encetat aques mes de desembre amb l’objectiu d’augmentar la presència policial i, en conseqüència, millorar la percepció de seguretat dels veïns i les veïnes, així com dels comerciants, especialment en unes dates on hi ha una major afluència de persones al carrer i s’incrementa el volum de transaccions als comerços de tots els barris de la nostra ciutat.

El Pla desenvolupa 3 estratègies fonamentals per prevenir els delictes: Incrementar el patrullatge a peu a les zones comercials de la ciutat, augmentar la percepció de seguretat entre la ciutadania i evitar els fets delictius contra el patrimoni.

De manera complementària als serveis ordinaris de Policia Local i Mossos d’Esquadra, del 3 de desembre de 2018 al 13 de gener de 2019 s’activa l’esmentat Pla tant els dies feiners així com els festius i diumenges comercials de la ciutat (6, 8, 16, 23 de desembre i 13 de gener).

Patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra
Novament es posen en marxa lles patrulles mixtes d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

Aquest tipus de vigilància es durà a terme, a banda dels operatius habituals ordinaris, el control dels principals eixos comercials de la ciutat i també es reforçaran els mercats de venda no sedentària, amb especial interès sobre les persones que cometen furts i els venedors ambulants que no disposen del permís municipal corresponent.

Amb aquesta vigilància mixta es treballaràmitjançant accions específiques, la pràctica del top manta, un fenomen vist com a molt negatiu pels comerciants dels diferents espais comercials encara que molt residual al nostre municipi.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure