El Complex de Les Oliveres, futur allotjament temporal per a estudiants i esportives

El nou projecte d’ús del Complex Les Oliveres es destinarà a l’allotjament temporal d’estudiants i esportistes que visitin Santa Coloama de Gramenet per diferents esdeveniments. “Es tracta d’una necessitat detectada a la nostra ciutat des de fa temps, però que no hem pogut dur a terme abans degut a la crisi econòmica, igual que altres projectes de ciutat en els que estem treballant actualment i on hem prioritzat les demandes socials, com la creació de La CIBA, com a Centre de recursos per a dones’ o la reconversió de la que fou l’Escola Miguel Hernández en habitatges tutelats per a gent gran”, ha definit Núria Parlon.
L’alcaldessa també ha explicat que diferents clubs de la ciutat, com ara els d’atletisme, karate o futbol sala, fan sovint intercanvis amb alumnes d’altres poblacions.

Nou projecte de ciutat
L’edifici de Les Oliveres actualment està en desús i disposa de tres plantes d’uns 2.700 m2. En cadascuna hi ha 2000 m2 planificats per aparcaments o trasters, i 700m2 per a altres usos residencials, terciaris o comercials. La primera planta es destinarà per a usos comunitaris i també per a ús extern, i disposarà de diferents espais: recepció, sala wifi, menjador, cuina, lavabos, despatx administratiu, magatzems i una sala per a presentacions o conferències. A banda, també s’habilitarà un  aparcament de fins a 75 places. La segona planta s’habilitarà per acollir grups grans de joves, que facin petites estades a la ciutat, esportives, de caràcter cultural o altres. Tindrà una capacitat de 76 places, i disposarà de dormitoris comuns, d’unes 8 places, i de lavabos compartits, i també d’habitacions amb lavabos d’ús privat, més pensades per al personal professional que acompanyi als joves.

La tercera planta s’ha dissenyat pensant en estades més llargues,
L’edifici del Complex Les Oliveres és un equipament ben comunicat mitjançant transport públic, amb l’estació de metro de Can Zam ben molt a prop, i diverses línies d’autobús.  

El cost previst de l’obra (infraestructura i instal·lacions), és d’1.600.000 euros, i es preveu que la gestió sigui pública, amb la subcontractació dels serveis que corresponguin. Des de l’aprovació pressupostària, s’estima que es trigarà 18 mesos en el desenvolupament del projecte i l’execució de l’obra.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM