‘La Nit dels Museus’, a la Torre Balldovina

El Museu Torre Balldovina celebra aquest dissabte des de les set de la tarda fins la mitjanit la ‘Nit del Museus’ amb una programació d’actes culturals que inclou un taller musical, un escape room, un espectacle teatral i una visita guiada al voltant de la figura de Ferran de Segarra, amo de la Torre Balldovina ara fa 150 anys.

Les activitats s’iniciaran a les 19.30 hores amb el taller ‘Com sona l’estiu’ a càrrec del músic i artista plàstic Pol Aumedes. Al llarg de 30 minuts s’ensenyarà a crear una composició musical amb l’ajuda d’instruments i una gravadora de so anomenada ‘loop station’.

L’escape room ‘El tresor de la Torre Balldovina‘ estarà adreçat a nens majors de dotze anys que en grups d’entre dos i quatre anys s’endinsaran en una trama detectivesca per descobrir el secret que la família Sagarra amaga a la Torre Balldovina. L’activitat es farà a les 19.30 i a les 20.30 hores.

Espectacle teatral

El teatre tindrà el seu espai a partir de les 21.30 hores amb l’obra ‘Comèdies d’estiueig’, un espectacle dividit en tres escenes a càrrec dels alumnes d’interpretació de l’Institut del Teatre dirigits per Lluís Graells.

Finalment, a les 22 i a les 23 hores hi haurà una visita teatralitzada sota el títol ‘El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina‘ on el personatge que encarna l’amo de la torre ensenyarà casa seva i recordarà els seus vincles amb Santa Coloma i reviurà les seves estades estiuenques.

Per participar en totes les activitats, excepte l’espectacle teatral, cal inscriure’s mitjançant el telèfon 933857142 o al correu electrònic museutorreballdovina@gramenet.cat

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM