La Gramenet es precipita cap a l’abisme (0-2)

19/01/2014 – Els colomencs cauen contra el Vilassar de Mar errant un penal quan el marcador era de 0 a 1 i perden l’oportunitat de retallar diferències amb un rival directe.

L’efectivitat del Vilassar a tornat a condemnar a una Gramenet molt erràtica en situacions pròximes a l’àrea contrària. El conjunt de Toni Díaz ha desaprofitat fins a cinc ocasions molt clares per marcar i ho ha pagat.

El partit estava marcat per les urgències, ja que colomencs i maresmencs ocupaven dues de les tres posicions de descens de Tercera. Durant els primers minuts, els nervis i el no cometre errors ha pesat més que les ganes de generar joc ofensiu.

Cap equip dominava la possessió amb claredat, però seria el Vilassar qui obriria el marcador en una acció aïllada. A diferència de la Grama, la primera dels de Toni Fuentes anava a dins, després d’una passada de la mort de Joan Vives cap a Dani Arqués, que rematava al primer toc entrant a l’àrea en velocitat (13’).

Amb el gol en contra, la Grama va mirar de fer-se amb el control del joc, incrementant la seva presència al mig del camp i dominant més la pilota. Faltava només una passada interior definitiva per obrir forat en la defensa del Vilassar i empatar.

Els visitant també van mirar d’explotar les seves armes, i en un córner Joan Vives obligava Juanmi a fer una aturada antològica per evitar el gol olímpic (27’).

Ja en el darrer tram del primer temps, Daisuke errava un mà a mà contra Imanol i en el servei de cantonada posterior la Gramenet veia com li anul·laven un gol, ja que l’efecte de la pilota l’havia fet sortir per línia de fons i tornar a entrar abans d’arribar a l’àrea.

Després d’afegir quatre minuts de descompte a causa d’un cop que s’havien donat Alberto i Francisco, la Gramenet va gaudir d’un penal a favor, en caure Víctor Rodríguez dins de l’àrea del Vilassar. Héctor disposava de l’opció d’empatar, però no xutava ni amb potència ni amb col·locació i Imanol aturava (48’).

A la represa, la Grama va sortir a mossegar i Daisuke i Héctor es van tornar a topar amb un Imanol omnipresent, en dos xuts consecutius en una mateixa jugada d’atac. A Tercera, qui no falla mana, ja que després d’un segon temps amb més presència a l’àrea per part dels de Toni Díaz, el Vilassar de Mar assegurava els tres punts.

Guillem Muñoz (86’) feia el definitiu 0 a 2, a continuació d’una nova aturada d’Imanol en un cop de cap de Pau Gené. Abans de la sentència, Pau Gené havia vist com el porter local li aturava una rematada de cap molt clara.

Einard Torrents, el nou fitxatge de la Gramenet, i Pipo, recuperat després de sis mesos de lesió, van tenir alguns minuts per gaudir del futbol, després de temps sense fer-ho.
Ni amb ells el conjunt de Toni Díaz va poder perforar la porteria visitant, encadenant així la tercera derrota seguida. Ara la Grama està a 13 punts de la salvació, marcada pel Santboià (23).