La Grama no s’aixeca i el Cerdanyola ho aprofita (0-1)

24/11/2013 – Els colomencs han estat erràtics en els últims metres i han vist com els tres punts tornaven a volar lluny del Nou Municipal. La salvació segueix a cinc punts.

La UDA Gramenet no ha sabut aprofitar les hores de vol extres que el Cerdanyola havia dut a terme a la Copa Catalunya i ha caigut per desè cop aquesta temporada.

De seguida, el conjunt de Toni Díaz ha tingut un doble tast de la pólvora vallesana, ja que al 10’ Iván Serrano ha fet el primer pels de Toni Carrillo i al 16’ Hassen ha rematat al travesser, ja amb el 0 a 1 en el marcador.

La Grama ha merescut empatar poc després en una bona acció combinativa en atac, però les intervencions providencials del porter Alberto Coca i de Marc han evitat el gol quan aquest ja es cantava al Nou Municipal.

Abans del descans, Velillas ha pogut fer el 0 a 2, però la seva rematada ha sortit fora fregant pal (24’). En cap moment, la Grama li havia perdut la cara al partit i finalment s’arribava a l’equador del matx amb triomf per la mínima del Cerdanyola.

A la represa, Alberto Coca ha tret de forma providencial un u contra u que hauria suposat la igualada (52’) i a falta de 20 minuts per l’acabament, Edu Soler ha estat expulsat per part de la Grama, deixant als colomencs amb deu homes amb encara molt de partit per disputar.

A partir d’aquí, el Cerdanyola s’ha sentit més còmode i Ramón Fernández estavellava una pilota al pal que hagués sentenciat el duel (82’). La Grama ho ha intentat, però s’ha topat amb un rival competitiu i que s’ha plantat a Santa Coloma amb les idees molt clares.

Amb aquest resultat, la Gramenet encadena ja tres setmanes seguides sense puntuar i segueix com a cuer amb nou punts, a cinc de la salvació marcada pel Gavà. El Cerdanyola trenca una ratxa de vuit jornades sense conèixer el triomf i respira a la zona mitja de la classificació.