La CIBA s’amplia amb 5.000 m² d’instal·lacions i un coworking per fomentar l’emprendoria

Aquest nou espai és un dels recursos que inclouen la segona fase d’aquest equipament, referent en polítiques feministes

La CIBA s’amplia amb 5.000 m² de noves instal·lacions, entre elles, un espai de coworking que gestionarà el Servei de Foment Empresarial. L’espai coworking és un servei d’allotjament, treball i assistència tècnica per als projectes econòmics de les dones i aquells que treballin en l’àmbit de la igualtat de gènere. Un espai per fomentar l’emprenedoria i que vol potenciar la interacció i col·laboració entre professionals de diferents sectors, empreses i iniciatives econòmiques, així com la cocreació de projectes comuns.

Aquest nou espai és un dels recursos que inclouen la segona fase de la CIBA. En aquest sentit, també s’han posat en marxa tres aules de formació. Es tracta d’espais dissenyats per facilitar un entorn d’aprenentatge interactiu i dinàmic. Aquestes aules estan equipades amb tecnologia d’avantguarda, la qual cosa permet a les persones participants accedir a recursos digitals, realitzar presentacions i participar en activitats col·laboratives. Les pissarres digitals proporcionen eines interactives que enriqueixen l’experiència de formació, facilitant la comunicació, l’intercanvi d’idees i la visualització de continguts de manera més efectiva.

Altres serveis

L’ampliació de l’equipament també compta amb un espai residencial integral a dones víctimes de violència masclista, un restaurant, reservat a l’economia social i que oferirà un nou espai de trobada, gastronòmic, de lleure i participació a la ciutat, i fomentarà la inserció laboral de les dones en situació d’especial vulnerabilitat, horts urbans i la sala de Consell de les Dones.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure