La CIBA impulsa un espai d’assessorament per a dones emprenedores

El recurs, que gestionarà Grameimpuls, s’oferirà tots els dimecres de 9:30 a 14 hores a partir de l’1 de juny

La CIBA, l’espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista, posa en marxa un nou servei d’assessorament adreçat a dones emprenedores i empresàries del territori. El recurs, que gestionarà el personal tècnic del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, s’oferirà inicialment tots els dimecres de 9:30 a 14 hores a partir d’aquest 1 de juny.

El servei, que s’anirà ampliant en funció de la demanda, té com a objectiu enfortir l’atenció de les dones emprenedores i empresàries del territori. A més de l’assessorament en emprenedoria, les dones que s’hi adrecin podran visitar les instal·lacions.

Fomentar el lideratge econòmic de les dones

El servei vol ser un pol d’atracció de projectes liderats per dones (emprenedores, empresàries, intra-emprenedores i investigadores) que, moltes vegades, no troben un emplaçament adequat per al seu projecte, ni tampoc un context propici per fer aflorar les seves potencialitats de consolidació i creixement empresarial.

Les dones interessades a visitar el nou espai i/o a ser assessorades en emprenedoria poden sol·licitar cita per correu electrònic (empresa@grameimpuls.cat), per telèfon (93 466 52 24) o presencialment (av. de la Generalitat, 99-101). També es podrà demanar visita a través del portal Assessora’t de la Xarxa Emprèn.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure