Ja pots recuperar entre 10 i 20 euros de Renfe: t’expliquem com

Ja es poden recuperar les fiances dels abonaments gratuïts de Renfe: entre 10 i 20 euros. Es pot fer a partir d’avui en els punts de venda

Ja es poden recuperar les fiances dels abonaments gratuïts de Renfe: t’expliquem com reclamar-les. Des que al setembre va començar la gratuïtat dels abonaments, se n’han expedit  757.639 i més d’un 80% han estat de Rodalies.

En el seu moment, els usuaris van pagar una fiança de 10 i 20 euros i ara arriba el moment de començar a retornar-les. Renfe ho farà a partir d’aquest dilluns, als punts de venda. Els usuaris que van pagar en efectiu podran reclamar-les a les estacions a partir del diumenge 15 de gener.

Requisits

Per tal que se’ns torni la fiança, cal haver fet amb aquell abonament un mínim de 16 viatges entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. Si no s’ha fet aquest nombre mínim de viatges, no la podrem recuperar. Tampoc es retornarà la fiança als usuaris que, en tres ocasions o més, hagin reservat plaça en un tren de mitjana distància i finalment no hagin viatjat.

Atenció al client

Per resoldre tots els dubtes relacionats amb el retorn de les fiances, Renfe ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67). Tots els usuaris hi poden trucar per rebre informació específica sobre aquest tràmit.

Més abonaments gratuïts

Els abonaments de Rodalies i Mitjana Distància continuen sent gratuïts durant tot el 2023. Les noves targetes ja es poden comprar des del 28 de desembre i seran vàlides per fins al 30 d’abril. Igual que fins ara, per adquirir l’abonament cal dipositar una fiança de 10 euros pels títols de Rodalies i de 20 euros per Mitjana Distància.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure