Instal·lació de l’edifici provisional del Mercat Sagarra

09/04/13. Les obres de la carpa provisional del mercat Sagarra ja han començat. L’edifici provisional s’ubicarà al passeig del Llorenç Serra.

09/07/13. Les obres de construcció de la vela provisional del mercat Sagarra ja estan en marxa. Des de fa un dies, es pot veure l’estructura d’aquest espai que està ubicat al passeig de Llorenç Serra i que tindrà una superfície total construïda de 782,24 metres quadrats, en un espai global d’actuació de 2.525 metres quadrats. L’edifici provisional forma part del projecte de renovació del mercat Sagarra, el més antic de la ciutat.

A banda d’aquesta carpa provisional, el projecte de inclou la creació d’aparcament de càrrega i descàrrega comercial i una zona blava que funcionarà durant l’horari del mercat. El mercat provisional es desenvoluparà en una sola planta amb dues zones: la zona pública, on es situaran les 24 parades, els serveis higiènics i uns petits vestidors, i la zona de suport, on estaran les cambres frigorífiques, instal•lacions i espais de treball intern. A sobre de la zona de suport hi haurà un altell que servirà per recolzar maquinària de fred de les cambres frigorífiques i la maquinària per a la climatització de l’edifici provisional. A la zona de suport, ubicada a l’exterior, és on hi haurà la zona de càrrega i descàrrega, cambres frigorífiques, la zona de neteja i l’espai destinat als contenidors de deixalles, que seran buidats diàriament.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure