El Singuerlín empata amb el líder i l’Arrabal guanya per la mínima

09/04/2013 – El Singuerlín va treure a casa un brillant empat contra el Canyelles per 1-1. A Tercera, l’Arrabal va vèncer a domicili per 0-1

El Singuerlín segueix lluitant per mantenir-se a Segona Catalana. El passat cap de setmana va aconseguir un punt d’or al Municipal de Can Zam, empatant 1-1 contra el Canyelles, el líder de la categoria. Després de molts minuts d’igualtat amb poques ocasions de gol, el rival va avançar-se al 70′. Només cinc minuts més tard, Carmona feia l’1-1 que ja seria definitiu. Tot i el gran resultat, el conjunt colomenc continua en zona de descens directe, a dos punts de la promoció de descens i a tres de la salvació. Dissabte a la tarda el Singuerlín visitarà al setè, el Premià Club Esportiu.

Al grup onze de Tercera Catalana, l’Arrabal va vèncer a domicili per 0-1. Els colomencs segueixen en plena forma i van superar al Chacarita, el catorzè del grup. El solitari gol de Buza, poc després de que donés inici la segona part del partit, va decidir el signe final del matx. L’Arrabal, que ha sumat tretze punts sobre els últims quinze possibles, ja és vuitè amb 36 punts. Aquest cap de setmana l’equip visitarà al Poble Sec, el conjunt que precedeix als colomencs en la classificació.

ALINEACIONS
Singuerlín: Sánchez; Ruiz, Pujol, Cardete, Avilés (Nache), Santos, Castelló, Rodríguez (Mora), Martínez, Carmona (Petit), Tejada, Giráldez (Delgado)
Arrabal: Rico; Torres, Sánchez, González, García, Quiñones, Buza (Ordóñez), Bedmar (Cabeza), Álvarez (Bretons), Soto (Baron), Muñoz (Gabarre), Rico