Gran partit sense premi

16/02/2013 – Tot i començar perdent per 4-0, el Marfil Santa Coloma va ser capaç de reaccionar i va estar molt a prop de sorprendre a El Pozo. Al final, els murcians van vèncer 6-4

El Marfil Santa Coloma va haver de sobreposar-se a un seguit d'entrebancs ahir, contra El Pozo Múrcia, que el van acabar fent perdre un partit en què va estar molt a prop de donar la sorpresa. D'entrada, els de Passarrius iniciaven el matx amb les baixes per lesió d'Adolfo i Rubén, dos dels titulars. A més, Gava no va poder debutar en lliga perquè encara no tenia el trànsfer. Així doncs, el cos tècnic colomenc comptava amb una rotació que a més de curta, estava plena de poc habituals.

Per si això no fos suficient problema, el partit va posar-se molt ràpid de cara pels locals. Jugant de manera molt intensa, dominant amb claredat i finalitzant amb molt d'encert, passat un quart d'hora de partit els murcians ja guanyaven per 4-0. Un resultat aparentment molt difícil de remuntar, que de fet feia presagiar una notable desfeta del Marfil. Però al contrari, l'equip va començar a entonar-se i un gol de Busquets i un altre de Dani Salgado van deixar el resultat en 4-2 en el descans.

Encetada la segona part, les forces van igualar-se i un gol de Sepe al 25' servia perquè el Marfil comencés a creure de veritat en la remuntada. Un pal de Dani Salgado que hauria suposat l'empat va ser contestat a continuació pel local Grello amb gol. Però Medina va tornar a deixar en el minut 32 als de Passarrius a un gol d'El Pozo. Evidentment, en els minuts finals el conjunt colomenc va intentar-ho amb el porter jugador. Però l'empat no arribava i al darrer minut, Álex feia el definitiu 6-4.

FITXA TÈCNICA

El Pozo Múrcia: Rafa; Bebe, Kike, Adri, Paulinho -cinc inicial- Ruiz, Juanpi, Miguelín, Grello, Franklin, Álex

Marfil Santa Coloma: Chico; Rafa López, Sepe, Dani Salgado, Jhow – cinc inicial- Busquets, Lluc, Medina

Àrbitres: Munez Carpintero i Ponce Medero. Grogues: Jhow (Marfil)

Gols: 1-0, Bebe (minut 1); 2-0, Paulinho (minut 2); 3-0, Ruiz (minut 9); 4-0, Miguelín (minut 15); 4-1, Busquets (minut 17); 4-2, Dani Salgado (minut 18); 4-3, Sepe (minut 24); 5-3, Grello (minut 29); 5-4, Medina (minut 32); 6-4, Álex (minut 39)