https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Nova aplicació per conèixer el temps d'espera dels autobusos - Diari de Santa Coloma
 

Nova aplicació per conèixer el temps d’espera dels autobusos

18/02/13. El servei AMBtempsbus permet conèixer el temps d’espera per a qualsevol autobús de les línies metropolitanes. Es pot consultar a través d'una plana web, descarregar l'aplicació al mòbil o utilitzar un codi QR.

18/02/13. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha desenvolupat una aplicació per al mòbil que permet conèixer el temps d’espera per a qualsevol autobús de les línies metropolitanes, entre elles, les que transcorren per Santa Coloma. Es tracta de l'AMBtempsbus, un dispositiu dóna cobertura a un 90% de les parades actualment en funcionament i en breu s’estendrà a tota la xarxa d’autobusos.

 

El sistema té registrades les prop de 4.500 parades dels municipis Metropolitans, i té codificats els més de 600 autobusos de les més de 100 línies de gestió indirecta. També ofereix informació sobre les 102 línies de gestió directa, operades per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), i els seus més de 1000 autobusos.

 

Tres opcions

Totes els parades de la xarxa tenen un codi numèric únic que les identifica. L’usuari, per tal de saber quant tardarà el seu autobús, només ha d’introduir aquest codi a l‘aplicació. Hi ha diverses maneres de fer-ho. Una d’elles és a través de la plana web http://www.ambmobilitat.cat/AMBtempsbus. Automàticament, gràcies als sistemes de geolocalització, aquesta mostrarà totes les línies que passen per la ruta, i quants minuts falten per al proper autobús de cadascuna. L’usuari també es pot descarregar l’aplicació mòbil AMBtempsbus de forma gratuita per a sistemes iOS i Android i introduir-hi el codi. D’aquesta manera, disposarà de la mateixa informació de pas allà on sigui en aquell moment. Encara existeix una tercera via per a fer funcionar AMBtempsbus: totes les parades s’estan equipant, a més del codi numèric, amb un codi QR. Simplement capturant-lo amb l’smartphone, el viatger rebrà tota la informació al seu dispositiu de forma automàtica.

 

A més de Santa Coloma, el Servei dóna cobertura als següents municipis metropolitans: Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, El Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Tiana i Viladecans.

Article anteriorGran partit sense premi
Article següentEñeso explota (78 a 68)

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure