Eñeso explota (78 a 68)

18/02/2013
L'aler badaloní va jugar a un altre nivell d'intensitat i va guiar el Santa Coloma contra el Mollet

El Santa Coloma no es va deixar sorprendre a casa contra el Mollet i va sumar la 14a victòria de la temporada.
Els de Cristian Bañuelos van tornar a cimentar el triomf en la defensa i en els petits parcials ràpids.

En aquest joc de defensar, còrrer i jugar amb més ritme que el rival, Àlex Eñeso s'hi va sentir molt a gust. L'aler badaloní va ser a tot arreu, va anotar 29 punts en 25 minuts, i va donar l'estocada final a l'últim minut.

Abans, els colomencs havian dominat tot el partit i el Mollet només s'hi havia oposat quan travava el joc i Albert Ferrer (30 punts i 10 rebots) podia posar el seu ritme.

Així, després d'un primer quart igualat (24 a 21), Valle va capitanejar un 8 a 0 que encenien les primeres alarmes (32 a 21).
El Mollet va tornar a entrar al partit des d'una defensa 2-3 i gràcies a una antiesportiva (34 a 28), però el Santa Coloma va tornar a prémer l'accelerador per marxar a la mitja part 44 a 32.

A la tornada dels vestidors, Ferrer es va carregar l'equip a l'esquena i millorant defensivament el Mollet va anar reduint la diferència.

Merchan donava vida des del rebot ofensiu però una tècnica el va enviar a la banqueta i va deixar el partit obert a 6 minuts pel final (65 a 60).

El matx va entrar en una fase en que les bones defenses van contenir el talent dels rivals. El tercer triple de Ferrer i una cistella de Masllorens donaven pas als dos últims minuts amb màxima emoció (69 a 65), però en aquest tram el Santa Coloma va ser el que millor va defensar i primer Berenguer i després Eñeso van anotar les cistelles decisives (73 a 65).