El Singuerlín treu petroli contra la Catalana (3-2)

16/12/2013 – Els colomencs s’imposen als adrianencs amb un gol de Raúl Barbancho a l’últim minut del partit i deixa a l’equip d’Alberto Morales en llocs de descens.

Diumenge a Can Zam s’enfrontaven dos conjunts necessitats de punts per allunyar-se de la zona perillosa de la taula al grup II de Segona Catalana. El Singuerlín va fer valdre el factor camp i es va imposar en un partit amb alternatives.

Francisco (20’) i Carlos (44’) van deixar el marcador amb un 2 a 0 favorable als colomencs abans del descans. A la represa, els màxims golejadors de tots dos equips reclamarien protagonisme.

Primer era Jimmy qui amb dues dianes, la segona de penal i a falta de cinc minuts pel final, situava l’empat provisional. El davanter adrianenc s’alçava fins als deu gols aquesta temporada.

Amb el partit obert, una pena màxima xiulada a l’àrea de la Catalana va desencadenar el gol del triomf de Raúl Barbancho, màxim realitzador del Singuerlín i una assegurança des dels onze metres (89’). Cal destacar que el Singuerlín va acabar el partit amb vuit jugadors, i la Catalana amb deu.

El triomf colomenc, situa al Singuerlín dotzè amb 17 punts, dos per sobre del descens, mentre que la Catalana suma la quarta derrota seguida i cau fins a la quinzena plaça.

Al mateix grup II, la UDA Gramenet va visitar La Satàlia molt justa d’efectius, ja que diversos jugadors del filial van jugar amb el primer equip contra La Pobla de Mafumet. L’Equipo Ja no va tenir pietat dels colomencs, i els va golejar a plaer.

Ortiz i Aitor, en dues ocasions tots dos, i Adil van ser els protagonistes de la maneta. La Grama B segueix al pou de la classificació i ja està a deu punts de la salvació.

Al grup X de Tercera Catalana, segona derrota seguida amb un marcador ajustat de l’Arrabal Calaf. Els colomencs van tornar a perdre contra un rival directe per disputar l’ascens de categoria, en aquest cas el Dinàmic Batlló (2-1).

Els barcelonins no van permetre que l’Arrabal acabés amb la seva imbatibilitat al municipal de l’Energia, però els va tocar patir. David (3’) va fer el primer pels locals, i Pradas ampliava distàncies passada la mitja hora. Abans del descans l’Arrabal es va torcar a ficar en el partit amb un gol de Pedro (37’).

Tot i el bon joc dels colomencs, els tres punts es van escapar per segona setmana seguida i amb ells les primeres posicions de la classificació. L’Arrabal suma 25 punts i ja es troba a sis del Dinàmic, segon, i a set del líder, el Sant Just Atlètic.

Per acabar, al grup XV de Quarta Catalana, la Fundació Grama va empatar al Nou Municipal contra el filial del Barberà Andalucia (1-1). L’empat a zero es va mantenir fins després del descans, quan el visitant van marcar en un contraatac per mitjà de Sergio Sánchez.

El conjunt de Jordi Hervás no es va rendir i Alberto López va fer l’empat definitiu al 60’. Amb aquest empat, la Fundació Esportiva Grama segueix en terreny de ningú a la classificació, ja que és novena amb 15 punts.

Cal destacar que el club colomenc va signar la setmana passada un conveni de col·laboració per un any amb la marca de cervesa Moritz.