https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Santa Coloma modifica els requisits per obrir espais de culte - Diari de Santa Coloma
 

Santa Coloma modifica els requisits per obrir espais de culte

17/12/13. La Direcció General d’Afers Religiosos insta el consistori a canviar alguns requisits en la instal·lació d’aquest tipus de locals

17/12/13. El govern de Santa Coloma ha modificat els requisits necessaris per obrir centres de culte a la ciutat a través de l’ordenança d’intervenció municipal. El canvi respon a un informe de la Direcció General d’Afers Religiosos, òrgan que depèn de la Generalitat, on s’insta al govern a suavitzar les condicions per instal·lar espais de culte.

L’Ajuntament havia establert el compliment d’una sèrie de mesures per obrir un local dedicat aquest determinat tipus d’usos. Per exemple, que el local en qüestió havia de tenir una alçada de 3,70 metres, estar situat en un carrer superior als 12 metres d’amplada i a una distància igual a superior als 250 metres en relació a altre centre de culte. La Direcció General d’Afers Religiosos ha rebaixat algunes d’aquestes mesures com ara l’alçada del local, que haurà de ser de 3,20 metres o superior i l’amplada del carrer, que es rebaixa als 6 metres. Ni abans ni ara amb la modificació estarà permesa l’obertura de centres de cultes en habitatges.

La modificació va ser aprovada ahir al ple ordinari amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC, ICV-EUiA i CiU) i amb l’abstenció de Gent i PP. En la mateixa sessió es va aprovar de manera definitiva el pressupost per a l’any vinent.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure