El Santa Coloma torna a agafar el to

14/12/2015.- Va saber guanyar un partit trepidant contrarestant amb una defensa en zona els triples del rival i deixa enrere les dues derrotes.

Els primers minuts van deixar clares les intencions dels dos equips: l’Ubsa b va apostar pels triples i el Santa Coloma per ser més incisius per anotar o treure faltes.

3 triples visitants van ser contrarestats per les penetracions locals i les jugades a prop de cistella, per acabar el primer quart, 23-18.

Al segon, els de Sant Adrià aconseguien un parcial de 2-11 amb tres triples més i un joc vertical amb molts 1 contra 1 i situacions de de bloc directe per genera tirs als seu llançadors.

Tot i els 8 triples anotats, l’avantatge al descans era pel Santa Coloma, 45-40.

A la represa, dos triples del Sant Adrià tornaven a igualar el marcador, però l’encert en triples va baixar en aquest període però el rival controlava el rebot ofensiu.

Un triple d’Alex López i 2 tirs lliures de Sergio Montilla donaven als locals 5 punts avantatge a final quart 62-57.

Al parcial definitiu, la defensa en zona del Santa Coloma va travar l’atac rival. Amb el control del rebot de Nil Vidal, l’equip va poder córrer i obrir una escletxa que seria definitiva, 72-60.

La pressió a tota la pista va ser l’últim recurs dels adrianencs i es van acostar a 6 punts, fruit dels errors locals en tirs lliures, però ja sense perillar la victòria.

Al final 79-71, amb Álex López com a més valorat amb 21 punts 11 rebots i 12 faltes rebudes. El líder del grup 1 de Primera tanca l’any diumenge a Arbúcies.