El Santa Coloma es classifica matemàticament pels Play Off (96 a 74)

22/04/2013
Els de Cristian Bañuelos van guanyar al Barberà amb una nova exhibició ofensiva

El Santa Coloma va segellar definitivament la seva presència als Play Off a falta de 3 jornades.
Els de Cristian Bañuelos es van desfer del Barberà per 22 punts en un partit en que l’encert exterior va tornar a ser clau.

Després d’una bona sortida dels vallesans (0 a 8), el Santa Coloma va ajustar la defensa i amb l’encert d’Eric Balagué ja va capgirar el marcador abans d’acabar el primer període (24 a 19).

Al segon quart, els colomencs van seguir fins des de l’exterior i van obrir ràpidament una diferència de 10 punts, que el Barberà va saber neutralitzar abans d’arribar a la mitja part (44 a 37).

A la tornada dels vestidors, el partit va seguir amb el mateix guió, i el Barberà va intentar combatre l’encert del Santa coloma des del 6,25, però no va poder estar al nivell i un triple afortunat d’Albert Valle des del mig del camp, va tancar el 3r quart amb el 70 a 57.

En els últims minuts, el Santa Coloma no només va saber mantenir la renda, sinó que a més la va engrandir fins els 22 finals.