Derrotes del Singuerlín i l’Arrabal

17/01/2013 – L'estrena de l'any va ser negativa tant pel Singuerlín a Segona Catalana com per l'Arrabal a Tercera. Tots dos van perdre i compliquen la seva situació a la classificació

El Singuerlín tenia un difícil compromís per encetar l'any. Diumenge va rebre al Municipal de Can Zam a la Molletense, un dels conjunts més regulars i competitius del grup segon de la Segona Catalana. Els vallesans, molt seriosos durant tot el partit, van saber complicar als colomencs un partit que van acabar enduent-se els vallesans per un pírric 0-1. Al quart d'hora de partit, els de Mollet van aconseguir avançar-se gràcies a una diana de Xavier Jiménez. A partir de llavors, el Singuerlín va haver de jugar amb els nervis de qui sap que necessita remuntar. La bona defensa visitant va impedir que els colomencs poguessin ni tan sols empatar. La derrota manté als de Luis García en posició de descens, setzens a un punt de la promoció per no baixar i a tres de la salvació. Aquest diumenge l'equip visitarà a la Guineueta, qui ocupa la dissetena plaça del grup.

L'Arrabal, instal·lat al grup onze de la Tercera Catalana, també encetava l'any amb un duel difícil. Els colomencs visitaven a la UD Catalana, tercer classificat. I ben aprop va estar l'Arrabal de donar la sorpresa. L'equip va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Soto al minut set. Però els locals van poder empatar abans del descans. Després d'una segona meitat molt igualada, i quan semblava que el partit acabaria repartint un punt a cada equip, la Catalana va marcar el 2-1 definitiu a falta de quatre minuts per finalitzar el matx. Malgrat la derrota, l'equip es manté en zona de salvació, però només tres punts per sobre del descens. Aquest cap de setmana toca rebre al novè, el Catalonia.

ALINEACIONS

Singuerlín: Delpuy; Ruiz, Avilés, Santos, Asensio, Tejada, Nache (Abril), Rodríguez (Hidalgo), Mora, Castelló (Larios), Balcarreras (Giráldez)

Arrabal: González, Bretons, Sánchez, Torres, García (Álvarez), González, Buza (Escobar), Gabarre (Kamal), González, Soto, Ordóñez (Muñoz)