El Marfil reprèn la competició amb victòria

24/11/2012 – Amb un 6-2 contra un rival directe els de Xavi Passarrius van arrencar després de l'aturada pletòrics de força i moral. Dani Salgado, amb tres gols, va tornar a ser decisiu

Al Marfil Santa Coloma el mes d'obligada aturada per la celebració del Mundial a Tailàndia sembla haver-li vingut d'allò més bé. A l'equip que entrena Xavi Passarrius no se li ha oblidat jugar; al contrari, ha retornat especialment inspirat, demostrant que estava desitjant que es reprengués la competició per continuar escalant posicions en la classificació. El conjunt colomenc reprenia la lliga contra un rival directe en la lluita per la classificació per la Copa del Rei i pels play-off, el Ríos Renovables. Els navarresos havien fet un inici de curs fantàstic, havent-se col·locat a continuació dels quatre grans del campionat. Això no va atemorir al Marfil. El va fer envalentonar-se, creixent-se per acabar disputant el que segurament va ser el seu millor partit del que va de campanya.

El porter visitant, Molina, va impedir que el partit es trenqués ràpid. Els de Passarrius eren més intensos i arribaven amb constància i perillositat a porteria rival. Sepe i Segura van avançar al Marfil, que en la primera part va merèixer pel seu joc endur-se una renda ja insalvable. Però l'actuació de Molina i el gol de Nano Modrego a l'últim minut del primer acte van deixar obert un duel que mereixia estar tancat des de feia ja una bona estona. Els colomencs van continuar sent els dominadors en la segona meitat. Però no va ser fins al minut 33 que el partit va definir-se definitivament. Dani Salgado i Segura van fer amb els seus gols que el 33 fos el minut clau del partit. Nano Modrego va tornar a retallar distàncies. Però amb el Ríos Renovables ja llençat desesperadament a l'atac, jugant amb porter jugador, Dani Salgado es va encarregar d'arrodonir el marcador amb dues dianes més.

FITXA TÈCNICA

Marfil Santa Coloma: Chico, Rubén, Sepe, Dani Salgado i Jhow (cinc inicial); Busquets, Rafa López, Segura i Adolfo

Ríos Renovables Ribera Navarra: Molina, David, Palmas, Charlie i Nano Modrego (cinc inicial); Lolo, Rubi, Carlos, Jonathan i Luisma

Àrbitres: Cid Bragado i Martínez Torres. Grogues: Chico, Dani Salgado, Segura, Lolo i Jonathan (x2)

Gols: 1-0, Sepe (minut 11); 2-0, Segura (minut 14); 2-1, Nano Modrego (minut 20); 3-1, Dani Salgado (minut 33); 4-1, Segura (minut 33); 4-2, Nano Modrego (minut 37); 5-2, Dani Salgado (minut 38); 6-2, Dani Salgado (minut 38)