El Cros Antonio Amorós mobilitza Santa Coloma

29/11/2015 – L’edició 2015 de la popular prova atlètica compta amb uns 2.000 participants i aconsegueix omplir les noves pistes de la ciutat.

Avui, més que mai, Santa Coloma de Gramenet ha respirat aire d’atletisme. Les pistes Antonio Amorós s’han omplert des de primera hora del matí per acollir la 44ª edició del Cros Antonio Amorós, una de les competicions més clàssiques del calendari català.

La Unió Colomenca d’Atletisme i l’Escola Colomenca d’Atletisme han organitzat una competició de clubs i un campionat escolar que ha aplegat a més de 2.000 participants de totes les edats i orígens.

Com és habitual, els plats forts de la jornada han estat les proves de categoria absoluta, tant masculina com femenina. Mourat Mounim (27:57), de l’Atletisme Montornés, s’ha endut el títol de campió, acompanyat al podi per Bilal Ziadi (UCA) i per Yahya Khalfaoui (Domingo Catalán Ciesc).

En noies, Isabel Rodríguez ha repetit la victòria aconseguida el 2014 (18:11). L’atleta del Pamplona s’ha imposat a Montse Carazo (UCA) i a Blanca González (UGE Badalona).

El Cros Antonio Amorós ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de Santa Coloma, de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de la Federació Catalana d’Atletisme.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure