El colomen Xesc Tresens es proclama campió d’Espanya sub23

El saltador colomenc Xesc Tresens, ex Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) i actualment al FC Barcelona, s’ha penjat la medalla d’or al Campionat d’Espanya sub23, celebrat a la pista coberta Carlos Gil Pérez de Salamanca. Tresens ha superat una marca de 2’15cm, dos centímetres més que el segon classificat.

La joia d’atletisme de Santa Coloma també va assolir la millor marca al Campionat Absolut de Catalunya, fent el record dels campionats sub23. Una gran fita per Tresens. A més a més, és campió de Catalunya sub23 i absolut. Ara, Tresens ja no tornarà a competir fins al mes d’abril
Durant 2018, Tresens (Santa Coloma, 1997) va arrencar l’any amb el Cto. de Catalunya Promeses i Absolut a la butxaca. A més a més, va concloure el Campionat d’Espanya Promeses en quarta posició. A escala absoluta, amb 20 anys, va tancar la seva participació nacional en tretzena posició. Enhorabona, campió!