Desena victòria del Juvenil a la lliga (1-3)

14/01/2014 – Marfil Santa Coloma va sortir vencedor de la sempre difícil pista del CET10 i segueix invicte a domicili aquesta temporada.

La trajectòria del Juvenil de Marfil està sent brillant, no deixant escapar punts en la seva pugna amb el Barça per fer-se amb el títol de campió.

Una setmana més, el conjunt de Miguel Ángel Izquierdo no va decebre i va sortir vencedor de Bac de Roda, en un partit que no es va resoldre fins al segon temps.

Durant la primera part, Marfil va intentar fer mal al CET10 circulant bé i tenint paciència a l’hora de buscar la passada definitiva per marcar.

El matx va començar de la millor forma possible, ja que en una falta lateral servida en curt i rematada per Sergio González amb cama dreta els colomencs es van posar per davant (3’).

A partir d’aleshores, Marfil va poder anar a més, però les errades en situacions de gairebé només haver d’empènyer la bola van privar als visitants d’incrementar la seva renda.

El CET10 també va voler dir la seva, però sempre es va topar amb un inspirat Herranz sota pals. Després del descans, i amb el 0 a 1 en el marcador, Marc Cárdenas va encarrilar el partit per Marfil.

El jugador colomenc intentava fer jugada pel cantó esquerre de l’atac, va perdre la pilota, però en un rebot l’esfèrica li va tornar quan el CET10 mirava de sortir a la contra i va superar al porter local amb un xut ras ajustat al pal (22’).

El 0 a 3 arribaria poc després, en una jugada espectacular, la millor de tot el partit. Després d’una possessió molt llarga, Marc Cárdenas rebia en banda dreta, i amb paciència esperavaa la desmarcada en ruptura pel centre d’un Marc Navarro que xutava de primeres després de rebre una passada precisa del seu company (24’).

Guanyant per una diferència considerable, Marfil va veure com el CET10 feia el gol de l’honor a falta de quatre minuts pel final, l’autor del qual va ser Marc Lou (36’).

Amb aquest resultat, el conjunt colomenc suma la desena victòria de la temporada i es manté invicte des de la primera jornada de competició. Marfil és segon amb 32 punts, a tres del Barça, l’actual líder. Dissabte (18:30h) toca visitar al Jesús Maria.