Derrota contra Triman i adéu a la Copa d’Espanya

20/01/2013 – El Marfil Santa Coloma va perdre ahir contra el Triman Navarra, deixant escapar d'aquesta manera la possibilitat de disputar la propera Copa d'Espanya

Malgrat la notable primera volta del Marfil Santa Coloma, en què l'equip s'ha erigit en una de les sorpreses positives de la temporada, el conjunt de Xavi Passarrius no estarà present en la propera edició de la Copa d'Espanya, degut a que no ha aconseguit acabar entre els vuit primers classificats al finalitzar la primera meitat del curs. Sense ser una tragèdia, el fet sí que és quelcom de negatiu i en part immerescut, perquè el rendiment del Marfil durant aquests primers mesos de competició mereixia el premi de la Copa. Però finalment, els resultats no han acabat acompanyant del tot.

Contra el Triman Navarra, ahir, l'equip colomenc havia de vèncer sí o sí per poder aspirar a col·locar-se entre els vuit primers. No era un envit pas fàcil, perquè els navarresos són un dels equips més regulars de la lliga i ocupen actualment una més que meritòria cinquena posició. En qualsevol cas, el Marfil era totalment capaç de superar al Triman, però la pressió per haver de guanyar i la responsabilitat van acabar jugant en contra dels interessos colomencs.

Malgrat avançar-se en el marcador els visitants, el Marfil va respondre amb dues dianes. Però just abans dels descans, el Triman va empatar i va avançar-se al marcador. Aquests dos gols va fer mal als de Passarrius, que van encetar el segon temps amb un desànim que els navarresos van saber aprofitar per posar-se 2-4. Adolfo, que estava sent el millor del Marfil, va retallar distàncies a falta de sis minuts i va empènyer al tècnic a posar el porter jugador per mirar d'arrodonir la remuntada. Però un darrer gol de Rafa Usín a falta de dos minuts, va acabar trencant les il·lusions colomenques definitivament.

FITXA TÈCNICA

Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Rafa López, Segura, Jhow, Busquets

Triman Navarra: Álex; Araça, Jesulito, Martil, Ximbinha -cinc inicial- Rafa Usín, Carlitos, Víctor, Íñigo

Àrbitres: Gutiérrez Lumbreras i López Días. Doble groga: Segura (Marfil), Martil (Triman)

Gols: 0-1, Carlitos (minut 5); 1-1, Sepe (minut 13); 2-1, Martil (pp) (minut 15); 2-2, Carlitos (minut 17); 2-3, Rafa Usín (minut 20); 2-4, Jesulito (minut 24); 3-4, Adolfo (minut 34); 3-5, Rafa Usín (minut 38)