Reestructuració dels aparcaments del passeig de la Salzereda

21/01/13. Avui comencen les actuacions per modificar el sistema d’estacionament al passeig de la Salzareda. La mesura està condicionada a la imminent instal·lació de la vela provisional del mercat Sagarra que s’hi ubicarà. 

 

21/01/13. L’Ajuntament inicia avui la reestructuració de l’aparcament actual en bateria del passeig de la Salzereda, que segons la seva disposició actual, dificulta la circulació en doble sentit. A això se li afegeix el fet que, aquesta via, es veurà afectada per la vela provisional del mercat Sagarra, que s’hi instal·larà en breu.

 

Tot plegat obliga a prendre mesures excepcionals per apaivagar els possibles problemes de circulació. En primer lloc, es retirarà tota la línia d’estacionament del costat del riu, actualment en bateria i cordó, que passarà a ser de cordó o línia. Això redueix les places un 30% (de les 180 actuals a unes 125, aproximadament).


 

En segon lloc, la reducció de 55 places d’aparcament quedarà compensada amb la creació d’altres davant del mercat provisional i dels Jutjats (32), que seran zona blava en l’horari d’obertura d’aquests equipaments (bàsicament els matins). A més, es prohibirà l’aparcament de furgonetes, que actualment ocupen uns 30 o 40 espais, al passeig de la Salzereda. Aquest tipus de vehicles podrà aparcar a la zona provisional de la pista d’atletisme (Can Zam).

 

El nou disseny de l’aparcament de la Salzereda serà definitiu per millorar la seguretat d’aquesta via, un dels punts negres de la ciutat precisament a causa del sistema d’estacionament en bateria, que genera moltes incidències. S’hi col·locaran cartells informatius per indicar els desviaments. Aquesta modificació, que resulta complexa, estarà enllestida en quatre dies.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure