Convoquen un concurs per trobar l’aplicatiu mòbil de la ciutat

04/09/13. L’objectiu principal del concurs, que ha convocat l’Ajuntament, és fomentar la innovació en l’àmbit tecnològic i comunicatiu, així com promoure l’accés dels seus colomencs als nous recursos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

04/09/13. L’Ajuntament de Santa Coloma ha organitzat un concurs per trobar una aplicació mòbil per a les dues plataformes principals (iOs i Android), l’App Coloma. La idea és que aquesta iniciativa serveixi per promocionar la ciutat en l’àmbit de les TIC.

Podrà participar qualsevol persona física major de setze anys amb residència fiscal a Santa Coloma. La participació es pot fer a títol individual o formant part d’un equip. En aquest cas, l’equip que no podrà ser de més de quatre integrants i, com a mínim, un d’ells haurà de tenir residència fiscal a Santa Coloma de Gramenet. Un jurat escollirà el millor aplicatiu mòbil entre els presentats al concurs, que serà recompensat amb un premi consistent en una dotació econòmica i l’adopció d’aquest aplicatiu com a oficial per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

La convocatòria d’inscripcions finalitzarà el 31 d’octubre de 2013. 
El termini d’entrega dels diferents aplicatius finalitzarà el 8 de novembre de 2013.

Per poder realitzar la inscripció cal emplenar el formulari que es troba disponible al web municipal a l’apartat www.gramenet.cat/Appcoloma i registrar-ho a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 
La presentació de la inscripció no suposa la participació al concurs. Una vegada realitzada la inscripció, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet la confirmarà, un cop validat que les dades d’aquest compleixen les bases del concurs, mitjançant un correu electrònic a l’adreça que figuri al formulari.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure