2.200 motos compartides metropolitanes arribaran Santa Coloma i Sant Adrià

L’AMB ja ha publicat les bases reguladores per atorgar les llicències, amb la voluntat de convocar el concurs públic el més aviat possible.

El darrer Consell de Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va donar més detalls sobre el desplegament de 15.000 motocicletes elèctriques públiques, de manera escalonada, a partir d’aquesta tardor a 10 ciutats de l’eix Llobregat-Barcelona-Besòs, entre elles Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià. Els vehicles podran ser ciclomotors que no superin els 45 km/h o motocicletes amb una potència superior a 4.000 watts que podran moure’s lliurement i aparcar en les zones establertes als 10 municipis metropolitans.

Pel que fa a la regulació i implantació d’aquesta oferta metropolitana de motos elèctriques d’ús compartit, estacionades a la via pública, ja se sap que 2.200 s’ubicaran a l’àmbit del Besòs -Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma- i tal com es va fer amb Bicibox i la bicicleta pública metropolitana (AMBici), el desplegament es farà de forma gradual i en funció de l’acceptació del servei per part de la ciutadania.

L’AMB ja ha publicat les bases reguladores per atorgar les llicències, amb la voluntat de convocar el concurs públic el més aviat possible.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure