Operatiu dels Mossos contra locals que venen loteria il·legal

0
144

Els Mossos han dut a terme un operatiu amb l’objectiu de denunciar la venda i comercialització il·legal de loteria originària de la República Dominicana en establiments amb activitats autoritzades de compro or i locutoris. En total han fet 29 inspeccions a l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat (Regió Policial Metropolitana Sud), Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sabadell (Regió Policial Metropolitana Nord) i Barcelona (Regió Policial Metropolitana Barcelona).

En les inspeccions han intervingut nombrosos tiquets butlleta de loteria dominicana, extractes de venda de loteria, documentació relacionada amb números premiats dels diferents sortejos i un total de 3.095,75 euros, provinents de la venda i comercialització il·legal d’aquest tipus de loteria. En algun establiment de l’Hospitalet també han detectat que es formalitzaven apostes de caràcter esportiu, motiu pel qual també s’ha denunciat per no ser establiments autoritzats per fer aquest tipus d’activitat.

Hi hauria 12 modalitats de loteria (Anguila Mañana / Tarde / Noche, la Primera, La Suerte, King Lottery Mañana, La Real, La Florida, New York Mañana / Noche, Loteka, Pale), en què les persones jugadores escullen un nombre determinat de números (del 0 al 99) i poden formalitzar apostes des d’un euro fins a cinc euros, segons l’establiment, i els premis anirien segons l’aposta fins a un màxim de 65 euros per euro apostat.