Registrat al Diari de Badalona

Una mosso salva la vida en un tiroteig gràcies a l’armilla

Redacció - 31/03/2016

Ahir al vespre es va produir un tiroteig a Santa Coloma després que els Mossos d’Esquadra hagueren detingut un home de nacionalitat georgiana, David B., de 34 anys. Fonts de la policia de Catalunya han explicat que “s’ha produït un tiroteig després de detenir aquesta persona, i de resultes d’això una agent ha quedat ferida, però en dur l’armilla protectora es troba fora de perill”. Els fets s’han produït a l’Avinguda Generalitat, davant d’un local d’apostes, prop de la plaça Manelic.

L'home, al qual anaven a detenir per un robatori amb força, li va arrabassar la pistola al company de la policia i va disparar dues vegades contra ella per l'esquena. L'agressor, que tenia nombrosos antecedents, va ser finalment reduït per quatre agents que van arribar en dues patrulles i també van resultar amb contusions en el forcejament.

Des del Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia de la Policia de Catalunya han fet aquesta piulada: “Una @mossoscat rep impacte de bala en una intervenció a Santa Coloma. Les armilles antibales salven vides!! Recupera’t aviat companya!!".

El precedent de juliol
El passat mes de juliol es va produir un cas similar a la sala de jocs dels Cúbics, en el tiroteig va resultar ferit de bala un empleat.

Afegeix el teu comentari