Registrat al Diari de Badalona

Tot a punt per la Fira de Nadal del Fondo

La plaça del Rellotge, ahir.

02/12/13. Els operaris estan ultimant la preparació dels estands que des de dimecres i fins el proper dia de Reis ompliran la plaça del Rellotge del barri del Fondo. La ja tradicional Fira de Nadal que organitza l’entitat de comerciants de Fondo Comerç arrenca aquest dimecres al vespre (19h). Des d’aquell dia i fins el proper 24 de desembre tindrà lloc la Fira de l’Arbre. En total, una vintena de paradetes que oferiran avets, plantes de nadal, naixements i altres guarniments nadalencs, així com artesania i menjar.

Un cop acabi, comença la Fira de Reis, que estarà instal·lada fins el dia 6 de gener al mateix emplaçament. En paral·lel a les paradetes, estan previstes activitats culturals a càrrec d’algunes colles de cultura popular.

El Nadal, també a les Terrasses
Les Terrasses de Santa Coloma també han organitzat activitats per la campanya de Nadal. Des d’aquest passat diumenge i durant totes les festes, hi haurà un arbre del desitjos per tal que els infants i el adults que visitin l’espai puguin escriure els millors propòsits per a l’any vinent. Totes les persones que hi participin tindran un obsequi. A més, el dia 4 de gener a les 12 hores, visitarà Les Terrasses el patge del Rei Baltasar.

Altres activitats que tindran lloc durant aquestes setmanes serà un Taper Sex a càrrec d’Eva Moreno (15 de desembre), tallers i jocs infantils i el tradicional caga Tió (a partir del 21 fins el dia del Nadal).

Afegeix el teu comentari