Xavi Passarrius: “A vegades pequem de poc conservadors”

15/02/2014 – El tècnic de Marfil Santa Coloma admet que l’equip marxa una mica insatisfet amb l’empat sumat a casa contra Ríos Renovables (6-6).

Si bé Ríos va gaudir d’ocasions clares durant tot el matx, Marfil va dominar més el ritme de joc a banda d’arribar també amb molt perill. Tot i així, dos dobles penals transformats pels visitants, i un mal inici de segona part, van evitar un nou triomf colomenc s la lliga.

“Marxem una mica insatisfets, perquè la primera part ha estat totalment nostra, i després de la reacció de Ríos i de perdre a Dani Salgado, els nois s’hi han deixat la pell”, apuntava Xavi Passarrius tot just acabat el partit.

Pel tècnic, “els dos dobles penals són una de les claus del resultat. Si nosaltres sabéssim ajustar aquestes jugades, estaríem lluitant per guanyar la lliga. És molt fàcil parlar com a entrenador”.

Passarrius té clar que aquest empat és una conseqüència de ser Fidel a l’estil ambiciós que té Marfil. “No sabem jugar a especular i moltes vegades pequem de ser poc conservadors quan ho hem de ser. Si guanyem per 3 a 1, volem anar cap al 6 a 1, no mantenir el marcador”, reconeixia l’entrenador.

Contra Ríos Renovables, Marfil estaria és erràtic de l’habitual en la construcció de joc des de camp propi, i Dídac hauria d’intervenir per tal d’evitar gols visitants en algunes pèrdues de pilota greus.

“Mai saps si una aturada et va bé o malament. Potser et treu una mica de ritme, però també et dóna oxigen per acabar amb garanties tota la temporada”, deia Xavi Passarrius.

Sobre la lesió de Dani Salgado, Passarrius destacava la reacció d’equip que han tingut els jugadors després de la marxa del seu referent ofensiu.

“Som un equip i avui s’ha notat amb la lesió del Dani Salgado. Hem de ser conscients que el Dani és el pitxitxi i té qualitat de selecció espanyola, però estic segur que Marfil competirà també bé sense ell en els pròxims partits”, argumentava el tècnic.

“No estic preocupat per la lesió en si, sinó pel Dani, perquè conec de sobres com és de competitiu”, afegia Xavi Passarrius sobre el contratemps que ha patit l’actual pitxitxi de la LNFS.

Per últim, Xavi Passarrius ha explicat de forma ben gràfica com reacciona Dani Salgado davant de qualsevol problema físic. “Un periodista em deia que no seria res greu, perquè no ha anat directament a l’hospital, però jo crec que Dani Salgado no hauria marxat del pavelló en cap cas. Ni que estigués perdent un ronyó. Quan es tracta del seu equip, va a mort”, declarava Passarrius.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure