Xavi Passarrius: “Les forces se’ns han acabat”

08/03/2015 – El tècnic de Marfil va acabar el partit contra Peñíscola (2-7) decebut pel resultat i gens satisfet amb algunes decisions arbitrals.

En un partit llarg i igualat, Marfil tenia les de perdre. L’escassa rotació colomenca va passar factura a l’equip de Passarrius quan Peñíscola va aconseguir capgirar el resultat. Com és normal, les forces van acabar fent fallida amb el marcador en contra i tot es va esfondrar.

“Estic molt enfadat. Aquest era un partit molt complicat per nosaltres. Ens hi jugàvem moltes coses. Penso que hi ha hagut decisions molt polèmiques que prefereixo veure”, declarava un contrariat Xavi Passarrius, poc després del xiulet final.

“L’expulsió, de la forma que ens ha caigut, l’he vist en molt pocs llocs. Però bé, hem estat per sota d’ells. Només hem de felicitar a Peñíscola i continuar treballant”, afegia el tècnic de Marfil.

Segons Xavi Passarrius, la plantilla “sabia que sense Charlie i Adolfo seria un partit difícil per poder aguantar fins al final”. L’entrenador colomenc va destacar les dues claus principalsde la derrota, totes dues conseqüència d’una decisió arbitral molt polèmica.

A nou minuts per la conclusió, Eric Martel veia la segona targeta groga en una jugada totalment surrealista. El jugador de Marfil es disposava a situar-se en zona defensiva abans que Peñíscola fes efectiu un servei de banda a mitja pista.

Llavors, Juanqui va fer impactar la pilota a les cames de Nakata, buscant forçar la targeta. Martel no va fer cap gest per evitar el servei de banda; simplement passava per allà. Després de mostrar-li la groga, els àrbitres van necessitar uns instants per adonar-se que era la segona, veient les protestes de la banqueta de Peñíscola.

“L’expulsió i el quatre contra tres han estat bàsics. Hem sigut capaços d’aguantar fins a tenir un doble penal per tornar a entrar dins del partit. Aquest ha estat el moment clau”, reconeixia Xavi Passarrius.

Després de tenir l’oportunitat d’empatar el partit a tres, les forces de Marfil es van “acabar”, a causa del “desgast” que suposa defensar dos minuts amb un jugador menys. “Això ens ha matat”, assegurava Passarrius després del partit.

Seguint en aquesta línia, el tècnic es mostrava incrèdul repassant algunes decisions arbitrals que considerava incomprensibles. “No entenc algunes decisions. Crec que l’arbitratge no ha estat objectiu. No puc entendre com s’atura el joc quan el porter d’ells s’ha fet mal i nosaltres teníem una contra clara i en el primer gol de Peñíscola no s’atura el partit amb dos jugadors nostres a terra”, declarava l’entrenador de Marfil.

Tot i el cop moral que causa aquesta derrota, allunyant quasi definitivament les opcions de play-off de l’equip, Xavi Passarrius creu que l’equip “ha de seguir pensant en la lliga” i treballar “amb seriositat”.

Ara, “com a mínim podrem regular el tema del descans dels jugadors. Avui, sense dos jugadors, tampoc hem pogut fer molta cosa més”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure