Victòria per la mínima al camp del Gavà

26/11/2012 – La Grama aconsegueix a La Bòbila el segon triomf consecutiu i la segona victòria a domicili en la temporada. El solitari gol d'Eloi Fontanella va valer als de Toni Romero

La Gramenet va confirmar ahir la seva tendència ascendent vencent en un partit travat i bastant igualat a un Gavà ben plantat defensivament, però excessivament tendre ofensivament. La d'ahir és la segona victòria consecutiva del conjunt colomenc, després del triomf aconseguit en la jornada anterior a casa contra la Muntanyesa. És la primera vegada que l'equip aconsegueix dues victòries seguides. Va ser també el segon triomf de la Grama a domicili en el que va de curs. I tots dos atrapats en les tres darreres jornades disputades fora de casa. Amb els transcendentals tres punts d'ahir, l'equip dirigit per Toni Romero puja fins a l'onzena posició amb divuit punts. Per primera vegada en el curs, la Grama està més a prop de les places de play-off (sis punts de distància) que de les de descens (vuit punts).

En el primer minut de partit, Pedro va tenir una bona ocasió per haver avançat a la Grama en el marcador. Però a partir d'aquí, la resta de la primera part va ser de poca entitat, amb dos equips desencertats i més preocupats per no oferir facilitats al rival que per crear-li dificultats. El Gavà tenia més la pilota, però d'una manera estèril. El conjunt del Baix Llobregat té poca qualitat a la zona de tres quarts i això debilita les seves opcions de generar perill.

La segona meitat va ser de la Grama, més ficada i intensa que en els primers 45 minuts. Els de Romero van sortir del vestidor amb la clara consigna d'anar a buscar els tres punts, de no conformar-se amb l'empat. Després de vàries ocasions no aprofitades, al 79' Eloi Fontanella va fer una gran rematada de cap a un precís centre d'Anselmo per transformar el 0-1. Sense capacitat per reaccionar, massa tocats físicament i incapaços d'assimilar el cop del gol rebut, el Gavà no va poder ni intentar l'empat.

Diumenge vinent la Grama rebrà a Can Peixauet al líder del grup cinquè de Tercera, el Cornellà. Un equip que ha patit aquesta jornada la primera derrota del curs, a casa contra el Júpiter, i que potser arriba al duel contra la Grama tocat anímicament.

FITXA TÈCNICA

Gavà: Pacheco; Alberto, Cristian, Vivó, Alegre, Zurita (Aitor Unzué 67'), Guille (Alabau 79'), David Jiménez, Navarro, Cervantes, Quiles (Monfort 63')

Gramenet: Burgada; Pons, Fontanils, Gerard Sanz, Payán, Marc Esteban, Libo, Morales (Tuneu 61'), Manu, Eloi Fontanella (Aitor 89'), Pedro (Anselmo 73')

Gols: 0-1, Eloi Fontanella (minut 77)