Vicenç Garcia: “Es poden aconseguir fites importants”

10/12/2013 – El president de Marfil Santa Coloma va celebrar la classificació per la Copa d’Espanya al vestidor amb tot l’equip després del triomf contra Peñíscola (5-2).

Coneixedor de la importància que tenia el partit, Vicenç Garcia va voler donar suport directe a plantilla i cos tècnic abans del duel. Com és habitual, el president va baixar a la pista per saludar i abraçar a tots els futbolistes de Marfil abans del partit.

Gràcies a una brillant remuntada a la segona part, l’equip de Xavi Passarrius va derrotar a Peñíscola i va segellar el seu bitllet per la Copa d’Espanya. El president de Marfil va valorar la classificació i la trajectòria de l’equip aquesta temporada.

Quines sensacions ha experimentat president, després d’aquest triomf històric?

Sento una alegria immensa pels jugadors, pel cos tècnic i pel públic de Santa Coloma. L’afició està recolzant molt a l’equip durant tota la temporada i personalment jo volia entrar a la Copa per la porta gran. No m’hauria agradat classificar-nos amb un empat o amb una derrota.

Marfil Santa Coloma ha jugat a un gran nivell contra Peñíscola. Què n’opina?

Els jugadors han fet un partit brillant i una gran remuntada. A la primera part potser estàvem tots una mica temerosos o nerviosos, però a la segona part hem tret el geni. Penso que tenim un equip digne d’anar a la Copa d’Espanya.

Per un equip jove amb jugadors formats al planter, la Copa és un premi brillant?

Sens dubte. La nostra filosofia és la que és, i sempre serà així. Per mi veure que l’equip aquest any està donant la cara contra tots els rivals, sigui quin sigui, i que ha estat a punt de guanyar a Barça i a Inter Movistar, doncs m’omple d’il·lusió.

S’esperava aquest rendiment aquesta temporada?

Marfil està demostrant que cada any té un equip més fet i després de cada temporada anem agafant més experiència. Jo penso que aquest any es poden aconseguir ja algunes fites, com aquesta d’anar a la Copa, però penso que la temporada vinent pot caure algun premi gros, perquè els jugadors tindran més experiència.

La classificació per la Copa d’Espanya demostra que el projecte d’en Xavi Passarrius no s’atura i que evoluciona a millor?

Crec que sí. Abans de classificar-nos vam passar una sèrie de partits fora de casa que ens van fer perdre una mica l’auto estima, perquè els vam perdre tots. Anar a la Copa crec que vindrà bé per donar confiança als jugadors i per fer pujar la moral. Penso que la classificació apuntala encara més la feina que està fent en Xavi Passarrius a Santa Coloma.

Aquest estiu serà difícil mantenir a tot el bloc?

Home sí, potser serà un problema perquè Marfil està jugant molt bé a futbol sala. Espero que els jugadors facin una gran segona volta, que estic segur que la farem, perquè a casa tenim més partits que no pas a la primera part del campionat. Els jugadors també estan molt còmodes amb el bloc que formem tots i es farà tot el possible per mantenir-lo. Crec que ho aconseguirem.

Marfil fitxarà a algun jugador al mercat d’hivern per contrarestar la marxa de Gava?

No. Tot i que molta gent no ens entendrà, jo prefereixo no fitxar perquè vull que jugadors amb en Lluc, en Panocha i alguns del filial puguin gaudir de minuts quan en Xavi ho cregui oportú.

Ens han ofert jugadors que podríem fitxar al mercat d’hivern, però si ho fem, deixarem sense oportunitats als futbolistes de la casa. Vull que ells demostrin que la temporada que ve poden jugar a Divisió d’Honor. Per tant, puc garantir que no es fitxarà a ningú.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure