Útil empat contra la Montanyesa

08/04/2013 – Sumar d’un en un continua donant-li resultat a la Grama. L’equip de Toni Romero va treure ahir un bon empat del camp de la Montanyesa

El que semblava que podia acabar sent la seva condemna, està sent en realitat la taula de salvació de la Gramenet. L’excés d’empats ja no semblen un problema, si no que ara ja són del tot benvinguts. I aquests no paren d’arribar. El darrer fins al moment -divuitè de la temporada- va tenir lloc ahir a Nou Barris, en el partit que va enfrontar als de Toni Romero contra la Montanyesa i que va acabar amb resultat d’1-1.

Als locals tampoc els semblava disgustar la possibilitat de l’empat. D’aquesta manera, el partit no va tenir un clar dominador en cap moment. Cap dels dos equips va voler arriscar de més, per temor a rebre un gol que els deixés sense res. Però a les acaballes de la primera part, la Montanyesa va aconseguir avançar-se gràcies a un gol de Puchades.

Al segon temps la Grama va sortir una mica més intensa per la necessitat d’haver de buscar l’empat. Així va arribar el penal favorable als colomencs que Morales va encarregar-se de transformar al minut 60. Des de llavors en endavant, ambdós van saber-se feliços pel punt, i les ocasions per desestabilitzar la igualada no van prosperar.

La Grama té ara 36 punts i es situa en dotzena posició del grup cinquè de Tercera. L’equip té un tranquil marge de deu punts sobre les places de descens. Diumenge vinent el Gavà, desè amb 40 punts, visitarà Can Peixauet.

FITXA TÈCNICA
CF Montanyesa: Burgada; Melich, Escabros, Borges, Miguel (Padilla 59′), Acosta, Sascha, Puchades, Giménez, Martín (Ortiz 74′), Olivé (Sánchez 65′)
UDA Gramenet: Xavi Comas; Pedro (Ranchal 80′), Fontanils, Gerard Sanz, Marc Esteban (Pons 45′), Libo, Payán, Tuneu, Eloi Fontanella, Morales, Anselmo (Fernández 83′)
Àrbitre: Bertomeu García. Grogues: Sascha, Miguel, Borges, Escabros (Montanyesa); Eloi, Sanz, Pons, Payán, Libo (Gramenet)
Gols: 1-0, Puchades (minut 40); 1-1, Morales -penal- (minut 60)