Uns 2.000 infants participen als casals d’estiu

05/07/13. El programa facilita la conciliació de la vida laboral i familiar i promou valors com la solidaritat. 522 sol·licituds d’ajuts per aquests casals i campus d’estiu han estat tramitades pels Serveis Socials Municipals.

05/07/13. Uns 2.000 infants participen enguany en els casals d’estiu de la ciutat, que van arrencar el passat 25 de juny. El programa d’aquest any ofereix un ventall ampli de possibilitats (casals, campus, esplais, etc.) per tal que tothom pugui triar l’activitat que més li agradi. Tot i la crisi econòmica que pateix la nostra ciutat, la participació és molt semblant a la de l’any anterior. Per facilitar la participació als casals, l’Ajuntament va obrir una línia d’ajudes. De moment, Serveis Socials han tramitat 522 sol·licituds.

Els casals d’estiu treballen temes com la natura i el medi ambient, les ciències, les arts escèniques i les arts plàstiques. Com a novetat, cal destacar que aquest any s’ha organitzat un casal d’una setmana de durada a l’Escola Municipal de Música en què participen 19 infants. Els centres oberts —Rialles, Germina i Moisès— també fan activitats especials durant aquest mes. Pel que fa als campus esportius, n’hi ha 7 i de disciplines diverses: bàsquet, futbol, patinatge, gimnàstica, etc.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure