Unitat a Santa Coloma contra la crisi provocada pel coronavirus

El compromís que se situarà a les persones i el bé comú per sobre de les senyes d’identitat de cada partit polític per afrontar les conseqüències de la crisi provocada pel Covid 19, és el missatge que ahir va donar l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet als seus veïns i veïnesen la sessió extraordinària i telemàtica del Ple de la corporació. Es va fer una Declaració institucional en la que els quatre grups municipals (PSC, Ciutadans, En Comú Podem i ERC), que han expressat la seva voluntat d’unir esforços, amb el teixit social, econòmic i cultural local, per la recuperació de la ciutat.

En aquesta ciutat, més d’un centenar de persones han perdut la vida a causa del Covid-19, i l’Hospital de l’Esperit Sant han atès a més de 800 persones amb la malaltia. Actualment hi ha encara 12 persones ingressades.

“A partir d’ara afrontem un repte que es nou –va dir l’alcaldessa Núria Parlon-, un repte generacional que requerirà molt d’esforç, molt diàleg i un canvi en la manera de fer política; però la unitat que avui demostra Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet és la millor prova del compromís dels seus servidors i servidores públics per afrontar el repte de recuperació que tenim pel davant”. Un pacte de ciutat que contempli les mesures necessàries per a la recuperació social, econòmica i cultural de la ciutat és el que s’impulsarà a la ciutat.

Informe de les mesures impulsades

El clima d’enteniment i diàleg entre els diversos grups municipals es va fer extensiu a l’hora de valorar l’informe de les mesures urgents impulsades per l’Ajuntament en els darrers dos mesos per fer-hi front a la situació d’emergència social, econòmica i sanitària provocada pel Covid-19.

En relació a aquest informe, els grups municipals a l’oposició (Ciutadans, En Comú Podem i ERC) van coincidir en agrair a l’Equip de govern (PSC) encapçalat per l’alcaldessa Núria Parlon l’esforç realitzat a les darreres setmanes, en una situació extrema gravetat, per salvar vides i minimitzar les conseqüències de la pandèmia provocada pel Covid-19 a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure