Unes 3000 persones es preparen per a una Gran Rua de Carnaval de rècord

Aquest dissabte dia 6 de febrer a partir de les 17,30h tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval 2016, que enguany es preveu la més multitudinària de la història a la ciutat, amb 41 comparses i unes 3.000 persones participants.

La sortida de la Rua tindrà lloc com sempre a la Plaça del Rellotge, a on tindrà lloc la trobada de comparses a partir de les 17,30h. Un cop iniciada la Rua les comparses recorreran els carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Just i l’Avinguda de la Generalitat fins arribar a la Plaça de la Vila, a on podran assistir al pregó de S.M. Carnestoltes, a qui l’alcaldessa donarà les claus de Santa Coloma perquè arribi la festa i la disbauxa a cada racó de la ciutat.

El lliurament dels premis a les millors comparses tindrà lloc sobre les 19,30 hores a la mateixa Plaça de la Vila. Com a les anteriors edicions hi haurà tres premis simbòlics: a la comparsa més marxosa, a la més original i a la més artística, guardons que lliuraran l’alcaldessa Núria Parlon i la regidora de Cultura, Petra Jiménez.

Horari i recorregut de la Rua de Carnaval:
17,30h Trobada de comparses a la Plaça del Rellotge
18h Sortida de la Gran Rua de Carnaval de la Plaça del Rellotge amb el següent recorregut: Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Just, Avingusda de la Generalitat i Plaça de la Vila.
19,30h Arribada de la Gran Rua de Carnaval a la Plaça de la Vila. Pregó de S.M. Carnestoltes i Lliurament de premis a les millors comparses.

Concurs de Truites i Corre-Tapa de Carnaval
La Festa de Carnestoltes arriba enguany amb dues novetats: demà dijous dia 4 de febrer (Dijous Gras) es celebraran dos concursos de truita al Mercat Sagarra i al Mercat del Fondo. En el cas del Mercat Sagarra, qui vulgui participar haurà de lliurar les truites entre les 17h i les 17,30h. Hi haurà 5 premis que van des de 150€ fins a una dotzena d’ous. Al Mercat del Fondo també s’hauran de portar les truites a partir de les 17h i els guanyadors rebran premis en metàl·lic de fins a 100€ (organitza Fondo Comerç).

D’altra band, amb motiu del Carnestoltes, es celebrarà un nou «Corre-Tapa de Carnaval» el dissabte 6 i el diumenge 7, de 12h a 15h. Una ruta gastronòmica que cada cop aglutina més gent i de ben segur serà un dels Corre Tapes colomencs més vistosos i divertits. Es poden consultar els establiments participants i els seus pintxos a aquest enllaç: www.gramenet.cat/temes/cultura/carnaval-2016/corre-tapa/

Animació per als més petits
Afegint-se a tots els actes organitzats en motiu del Carnestoltes 2016, el diumenge 7 tindrà lloc a la Plaça de la Vila una festa d’animació infantil a càrrec de ‘Xarop de Canya’. La companyia musical i d’animació tradicional catalana farà gaudir a tots els presents a partir de les 12h del migdia.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM