Una deflagració de gas provoca un ferit greu al carrer Magalhaes

15/11/13. L’operari treballava a la via pública i alguna eina que utilitzava va entrar en contacte amb una canonada de subministrament de gas i es va produït la deflagració.

15/11/13. Un operari de la companyia elèctrica va resultar ahir ferit greus i va haver de ser traslladat a la Vall d’Hebrón. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts d’una del migdia, quan un operari de la companyia elèctrica va patir ferides greus com a conseqüència d’una deflagració de gas a l’alçada del número 39 del carrer Magalhaes. Segons les primeres informacions des del lloc del fets, l’operari treballava a la via pública, i per causes que s’investiguen hores d’ara, alguna eina que utilitzava va entrar en contacte amb una canonada de subministrament de gas i es va produït la deflagració. Una veïna d’avançada edat també va ser atesa a l’Hospital de l’Esperit Sant per una crisi d’ansietat.De seguida, es van desplaçar al lloc dels fets diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat que van apagat l’incendi generat. Una unitat del SEM va traslladar de seguida al ferit a l’Hospital de la Vall d’Hebrón.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, acompanyada dels tinents d’alcalde, Esteve Serrano i Antonio Carmona, es van desplaçar ahir al lloc dels fets per seguir de prop el treball de bombers i sanitaris. «Tots els serveis municipals estan molt pendents des del primer minut per prestar ajuda a aquells veïns i veïnes que en qualsevol moment puguin necessitar-los. Per descomptat, posem tots els mitjans municipals a la seva disposició per ajudar-los a solucionar aquesta situació desgraciada per la qual han estat afectats»,va dir l’alcaldessa.

Gas Natural va haver de tallar el subministament a 418 usuaris de Santa Coloma per culpa d’aquest accident. Inicialment es va optar pel confinament dels veïns dels blocs dels números 31 al 53 i de 30 a 52. Serveis Socials de l’Ajuntament només van haver de reallotjar a una família a l’Hotel Ibis de la nostra ciutat. Eran els veïns del pis més proper a la zona de la deflagració i el seu habitatge va quedar molt malmes pel fum. Els serveis municipals van preparar un dispositiu per atendre en el que resta de dia a tots els ciutadans i ciutadanes de la zona que en retornar al seu domicili es trobin amb aquesta afectació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure