Una comissió impulsa l’estratègia de la Santa Coloma del futur

Aquest matí, al Centre d’Art Can Sisteré, s’ha constituït la Comissió que impulsarà la estratègica que ha de portar a terme la ciutat de Santa Coloma de Gramenet per superar les mancances actuals i aconseguir una millora econòmica, social i territorial en els propers anys.

La creació d’aquesta comissió, presidida per l’alcaldessa, Núria Parlon, i formada per membres de l’equip de govern local, tècnics municipals i representants del teixit social i econòmic de Santa Coloma: Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Fondo Comerç, Associació ‘Empresàries i Emprenedores del Barcelonès Nord (ESCIBNA), Federació d’Associacions de Veïns (FAVGRAM), Integramenet, Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona i Patronat de l’Hospital de l’Esperit Sant).

Un projecte estratègic, fruit de les reflexions de diversos col·lectius del teixit associatiu de la ciutat, senyala els eixos prioritaris que ha de portat a terme el govern municipal per continuar millorant la ciutat.
El projecte final serà presentat a la convocatòria estatal de selecció d’Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), un programa que serà cofinançat mitjançant els fons europeus FEDER (2014-2020). L’objectiu és que els projectes de millora social i urbanística previstos per continuar la transformació de Santa Coloma puguin obtenir finançament per fer-los realitat, ja que això esdevé fonamental per continuar el progrés de la ciutat.

Font: Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Article anteriorCórrer per una causa justa
Article següentVictòria necessària

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure