Un nou sistema de seguiment a l’Esperit Sant permet informar els familiars de l’evolució de les intervencions

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) ha fet un pas més en la traçabilitat dels pacients al Bloc Quirúrgic amb la implantació d’un nou sistema de seguiment que permet als familiars conèixer en quina fase concreta de la intervenció es troba un pacient. Una pantalla ubicada a la Sala d’Espera mostra l’hora d’inici de cada estadi del procés quirúrgic per a cadascun dels pacients: «En preparació», «En cirurgia», «En recuperació» i «Sortida del Bloc Quirúrgic».

Aquesta nova tecnologia assegura la confidencialitat dels pacients en tot moment, ja que per fer el seguiment és necessari un codi identificador que es lliura a l’acompanyant en el moment de l’ingrés. Per facilitar la mobilitat dels familiars, la informació es pot consultar també des del web de l’Hospital (https://www.hospitalesperitsant.cat/intervencionsquirurgiques).

Aquesta nova via de comunicació funciona de forma automatitzada i suposa una millora tecnològica respecte de l’anterior sistema d’informació quirúrgica utilitzat a l’Hospital, que es basava en l’enviament d’SMS des del mateix quiròfan.

Amb aquesta prestació, la FHES avança cap a una atenció més transparent i propera als usuaris i familiars, aportant a aquests últims tranquil·litat durant l’espera i millorant, així, la seva satisfacció.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure