Triomfs de caràcter del Singuerlín i la Gramenet B

02/12/2013 – A Segona Catalana, el Singuerlín va derrotar al Premià de Dalt (0-1) i el filial de la Gramenet va sumar la primera victòria del curs contra el CE Premià (2-1).

L’última jornada de lliga va ser fructífera pels equips de Santa Coloma que militen al grup II de Segona Catalana. El Singuerlín visitava el camp d’un dels rivals implicats en la lluita per mantenir la categoria, el Premià de Dalt, i els colomencs van sortir-ne victoriosos.

Els locals van acabar amb nou jugadors i amb el seu entrenador expulsat, mentre que per part visitant, Eric Bisbal també va haver d’abandonar el terreny de joc. La tensió es va palpar durant tot el duel fins que Antonio Carmona va fer el gol de la victòria pel Singuerlín a cinc minuts del final.

Els verd-i-blancs tornen a guanyar després de quatre setmanes sense fer-ho i sumen 14 punts, a un del descens directe que ara marca l’Equipo Ja.

L’altre equip colomenc del grup, el filial de la Grama, va sumar la primera victòria de la temporada contra el CE Premià (2-1), cinquè classificat i que es plantava a Santa Coloma sent tercer. L’equip de Diego Milton va plantar cara en tot moment, tot i tenir les baixes de Pluvins, Marc i Juanito, tots tres amb el primer equip.

Kevin Rodríguez va ser l’artífex del triomf, ja que va ser l’autor dels dos gols de la Grama, al 48’ i al 84’. El Premià va empatar el partit a l’equador de la segona part per mitjà de Nil, però el triomf es va quedar a Can Peixauet. Ara la Gramenet B suma cinc punts i és a nou de la salvació, ja que encara ocupa la darrera posició de la taula.

Per acabar, a Tercera i a Quarta Catalana, els conjunts colomencs no van tenir fortuna, ja que jugaven contra rivals d’entitat. Al grup X de Tercera, l’Arrabal va veure frenada la seva ratxa de victòries a casa contra el Sant Just Desvern (1-2).

Els locals van saber sobreposar-se al gol inicial de Joaquin (15’), i Valverde va fer l’empat abans del descans (33’). Amb el partit en un mocador, el Sant Just es va endur els tres punts de Santa Coloma fent el 1 a 2 al 90’.

Després de tres victòries consecutives, l’Arrabal Calaf torna a perdre i ara ocupa la sisena posició de la taula amb 25 punts, a tres del líder.

Per acabar, al grup XV de Quarta Catalana, la Fundació Grama va deixar escapar l’opció de puntuar contra el líder, el Mira-Sol Baco de Sant Cugat (2-1). El partit estava empatat al minut 90 i semblava que les taules es mantindrien, però Bernat Badrena va trencar les aspiracions visitants amb un gol en temps afegit que manté als vallesans com a líders. La Fundació, en canvi, és novena amb 14 punts.